YU-Gİ-HO [ Kendi Uploadım ]

arkadaş bende olmuyor açılmıyo buna bi çare bul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar bun oyunu nasıl çalışitıracaz bilği versenize ne olun cevap yazın

ne olun çare buluyn hastayım bu oyunu neolunu birini bişe desin

kos koca yugionun oyununu bulduk yüklen miyo bare başka bişe yapın bunun yerine exe si olanını konun yaw

Emulator İle Kurup Oynayacaksın

ya bu oyun indirdim setup yok yardımmmmmmmmm

arkadaş oyunu veren arkadaşa sonsuz teşekkürler ancak bi durum varki bu kadar kişi yalvarıyor neredeyse bi kişide şöyle A'dan Z'ye açıklamıyor nasıl kurulup oynanacağını burasının bir paylaşım platformu olduğunu hatırlatır oyunu paylaşan arkadaşımız gibi oyunu açıklama zahmetine katlanacak arkadaşlara teşekkürler yoksa da canınız sağolsun!!!:)

arkadaşlar gba emulator rapidshare yazın google cıkar indirdiğiniz emulator ile oynarsınız! bide ben bu oyunda tıkandım ilk baslarda ne yapıcazki :D

http://www.n-roms.de/hilfe/emus/Visu....8.0-beta3.zip bu programı ınıdırın open dıyıp arkadaşın verdiği dosyayı açın oyun açılıyo ama hangı tuslarla oynandığıını bende çözemedim :)

BaDSouL' Alıntı:
oyun Süper Gerçekten
ama kayıtlı oyunun varsa baya ileriden uplarmısın
Ben 5 tane locator card topladım Joey le Bonz la fln düello yaptım sonra Seto Kaiba nın kardeşi
Mokuwa Kaiba ile düello yaptım sonra kapıdaki güvenlik le yaptım 2 side çok zor benim destemde bisürü kart oldu 250000 domino da param oldu isterseniz kayıtlı oyunu uplayayım
sizde oynayın 9 tane Mavi gözlü Beyaz Ejderha var ama kullanamıyorum sol üstünde 2 yazıo
2 tane Locator kart alınca kullanıcam herhalde bu kartları Yugioh nun çizgi filminde çıkan tanınmış düellocularla düello yapıp kazanırsan onlar Locator kart verio bende 5/6 tane var 1 tane locator card bulmam lazımda herkes le yaptım yapacak kimse kalmadı başka Park çıktı park a gittim gözlüklü çocukla fln yaptım daha ileri geçemiom oyunu upload eden arkadaşım baaya ileride kayıtlı oyunun varsa verirmisin

ya nasıl düello felan yapıyosn bende daha kart bıle yok nasıl yapıyosun anlatırmısın

bu güzel oyun oynamıştım saol genede

anaaaaaa bu cizgi filim değelmi :D

VisualBoyAdvance emulatorü ile oynayacaksınız arkadaşlar googla yazın çıkar

bende indirdimde çalıştıramıyom setup yok msn den az yardımcı olursan sevinirim xxx msn adresim bak yardım bekliyom heryerde arıyom kaç günden beri joe var kaiba ile yugininki yok ona göre

Çok süper

bu oyunu çok aramıştım ellerine emğine sağlık.Çalıştıramayan arkadaşlarda kullanacakları program visualboyadvance_emu dur.
programı bulamayan arkadaşlara atabilirim.
mailim: xxx

:clap

Dextrous' Alıntı:
bu oyunu çok aramıştım ellerine emğine sağlık.Çalıştıramayan arkadaşlarda kullanacakları program visualboyadvance_emu dur.
programı bulamayan arkadaşlara atabilirim.
mailim: xxx

:clap

arkadaşım belki yardıcı olmaya çalışıyorsun ama forumda kurallar gereği mail adresi vermek yasak !!!!!!!!!!!

Güzel oyun fena değil saol

cok saol kardes denedim cok guzel calisio emene saglik

Geri