YU-Gİ-HO [ Kendi Uploadım ]

JÃW$_¾

New member
Reaction score
0
YU-Gİ-HO

Yu%20Gi%20HO0010gross.jpg

Download:
http://rapidshare.com/files/17247480/Yugioh-TSC_wwww.hackhell.com.rar.html

Password: hackhell.com

Upload Bölümüne Taşıdım Kardeş

Emulatör İle Kurup Oyunuyacaksın Baktım Az Önce Çalışıyor

nasıl bir oyun bu bilgi ve resim koysaydın keşke

Bunun çizgi filmi var..

Upload için teşekkürler...

Bir emilatoru bi kişi tarif edebilir mi_?

yaw ne bu hangi emulatörle çalıştıracaz

emülatör bildiğim kadar play station oyunlarını pc de oynayabilmek için hazırlanmış program dır.
bu onla ilgilidir

Millet Oyunu Acmayi Becerdim ama Hangi Tuslarla Oynandigini Belirtirseniz Sevinirimm

neu game yazio ama Tikliyamiom Yardimci Olan Herkese Tsk

hangi emulatör ü tercih ediyorsunuz?

bende Mame vardı ama tşkler Ziyaettin

oynanmıo ya:D
gezinip duruom ama düello yapılmıo bende ps 1 vardı küçükken
Digimon Cd si almıştı babam
Çok güseldi bunun gibiydi oda süper bişidi geliştirmek için digimon a kaya ittittiriyordum
Garumon olunca gidiodum tüm digimonları yeniodum:D
nasıl düello yapılıo yardım lütfen

oyun Süper Gerçekten
ama kayıtlı oyunun varsa baya ileriden uplarmısın
Ben 5 tane locator card topladım Joey le Bonz la fln düello yaptım sonra Seto Kaiba nın kardeşi
Mokuwa Kaiba ile düello yaptım sonra kapıdaki güvenlik le yaptım 2 side çok zor benim destemde bisürü kart oldu 250000 domino da param oldu isterseniz kayıtlı oyunu uplayayım
sizde oynayın 9 tane Mavi gözlü Beyaz Ejderha var ama kullanamıyorum sol üstünde 2 yazıo
2 tane Locator kart alınca kullanıcam herhalde bu kartları Yugioh nun çizgi filminde çıkan tanınmış düellocularla düello yapıp kazanırsan onlar Locator kart verio bende 5/6 tane var 1 tane locator card bulmam lazımda herkes le yaptım yapacak kimse kalmadı başka Park çıktı park a gittim gözlüklü çocukla fln yaptım daha ileri geçemiom oyunu upload eden arkadaşım baaya ileride kayıtlı oyunun varsa verirmisin

gamebot yada nintendo dur ikisini deneyin

yardım edin ya ark ın dediği program la açtım yalnnız oynanmıo hiçbirşeye tıklanmıo yardım ederseniz sevinirim

tıklamıcan zaten hiç birşeye a button a basacaksın

Geri