Youtube Video Açma Sorunu Çözümü

hachell üyelerine gene büyüklüğünü gösterdi ellerine sağlık çok işime yaradı

Süpersiniz walla. İşe yaradı. Sizlere sonsuz hackhell :)

arkadaşlar bende yaramadı acab yanlış bişimi yaptım :( diyecem ama aynen yazılanalr gibi yaptım ama olmadı

Çok Teşekkürler 2 haftadır bu problemi çekiyorum.. 8)

kac gundur bu youtube yuzunden bilgisayar kullanasim yoktu cok tesekkurler.

Bende host ile giriyodum işte bu olay olana kadar ama bi şeyden eminim bunun youtube la alakası yok bu host dosyasındaki ip lere bi şey yaptı bizimkiler bence giremiyelim diye istemeyen girmez kardeşim sanki youtube giren herkez anarşist. Kimi müzik dinler kimi oyun videolarına bakar ,hekesin gözünü kulağını tıkayıp ilelebet iktidarda kalacaklarını sanıyorlar unuttukları şey ise biz ne arapız ne de çinli Türk'üz türk elbet biter bu esaret..

Mükemmelsiniz arkadaşlar. Hackhell üyesi olmak gerçekten bir ayrıcalık. ÇOK Teşekkürler ....
Bu arada; engeller bizi yıldıramaz arkadaşlar Türk Milleti yakında kendine gelecek ve gerekli cevabı verecektir.

değiştirmiş olduğumuz host dasyasının eski halini nasıl bulabiliriz acaba ?

ya arkadaşlar neden bende olmuyor okadar şey denedim bir türlü olmuyo en sonunda format atacağım bi yardımcı olursanız çok memnun olurum
Not:dns değiştirmeden yapmak istiyorum dns ile oluyor ama bu sefer bazı sitelere girerken zorluk çekiyorum oyüzden dns değiştirmeden olursa çok iyi olur.

Geri