Youtube Ve Diğer Yasaklı Sitelere Giriş !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musti_1

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Telekom Önüne Gelen Siteye Yasak Koyuyor

Ve Html Keylogger Kodlarını Da Bazen Engellemek İçin Proxy Kullanmanız Gerekir Ve Tabi En Önemlisi Defacer Sanız Sitelerin Ve Federal Güvenliklerin Sizi Bulamaması İçin Proxy Kullanmalısınız.

www.ktunnel.com

www.proxylord.com

Bu Siteler Aracılığı ile Nette Güvenli Gezinin..

Kullanımı çok Basit Sitenin Biraz Alt Tarafında Bir Browse Göreceksiniz Oraya Bağlantı Yapmak İstediğini Web Site Adresini Yazınız Ve Bağlanın Kesinlikle İşe Yarar Kolay Gele Hadi Sağlıcakla...

Konu Yeri Burası Olmayabilir İlgili Bölüme Taşınabilir.

Linkten Korkanlar Olduğu İçin Ekibimizin Linki Kaldırıldı Belki İncileri Dökülür..

Ne Reklamından Bahsediyorsun ??

Site Benim Değil Link Paylaşım

Artık Paylaşımın Adı Reklam Mı Oldu ?

Yoksa İyilik İnsanlara Yaramıyormu ?

İnsan Oğlu Neden Herşeyde Bir Bit Yeniği Aramaya Mecbur Hissediyor ?

Reklam Olduğunu Hissediyorsan Söyle Modlar Silsin Linkleri Ben Paylaşımı Para İle Yapmıyorum :mad:

böyle çıkış yapmana gerek yok sakin ol,paylaşım yapmana birşey demiyorum ben,alıntı veya değil,en altta link te bi forumun adresi gizli,bu reklam , yani yasak !! editlersen mesajı zaten sorun kalmaz, ben şikayetimi yaptım,reklam yapılacaksa verirsin parasını sitede reklam bölümünde yer alır.

Ben Sakinim Ama Sen Herşeye Böyle Reklam Ayy Uyy Reklaaam Dersen Bu Sitede Paylaşım Olmaz Ve o Forum Dediğin Sadece Bir Forum Değil Yazılım Geliştirme Platformudur..

Orada Yasak Şeyler Yapılmaz İnsanlara Bilgi Öğretilir Tabi Biraz Uzak Kelimeler Bunlar Ama Nese.

Kaldırayım Okadar Korkuyorsan Linkten :p

arkadaşım forumun kuralları var,paylaşım yapmanında,bunlara uymalısın, aksi takdirde ben değil sen zarar görürsün zaten,ben mağdur olmanı zaten istemem,herkes elinden geldiğince birşeyler yapmaya paylaşmaya çalışıyo zaten,paylaşım yapmana zaten birşey dediğim yok

Tamam Ozaman Başka Polemiğe Gerek Varmı

Başka Şeylere De Ayy Uyy Reklam Diceksen Başta Söyle Sileyim ??

Kurallara uymayıp seni kibarca uyaranlara böyle ukalaca cevap veremezsin.
İlk uyarındır. Konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri