youtube giriş

ewt arklar siteye girme sorunu çözüldü şimdide videolar açılmıyor hata veriyor

yukarda yazılan herşeyi yapmama rağmen 1 haftadır açılmıyor youtube..galiba tek yol format..=)

teşekkürler ben bu dns ayarlarıyla girdim you tube fakat amerika reklamları var bunları nasıl kapatcaz

ben 208,67,222,222 ve 208,67,220,220 yapıp gırebılıyordum ama son 1 aydır gıremıyorum. kaspersky ınt sec. 2010 yukledıkten sonra oldu sanırım artık gırmıyor. hangı dns yazıdysam da işe yaramadı.laptopumda vırus prgramı olmadıgı halde bu dns lerle onunlada gıremıyorum. aynı ilde olan arkdşlarım gırebılıyolar.bu ne biçim bi iştir anlamadım???

bende giremiyorum.. çözüm arıyorum ama araştırmaya kalkınca galiba bi benim başıma gelmiş gibi öylece kalıorum ortalıkta.. harbiden çözüm varmı.. youtube jacker iflas bayrağını çekti

dns ayarlarını 4.2.2.2
4.2.2.1 yapın. ben 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum. daha da sıkıntı çıkarmadı.

programa falan gerek kalmadan girersiniz. programlar sayesinde çok format attım. tavsiye etmiyorum.

http://www.hackhell.com/network-ve-internet/671438-youtube-giremiyorum-diyenler-100-cozum.html

yukardaki konuya bi göz atın...

arkadaşlar youtube jacker gibi program kullanıorsanız onu bi kaldırın ilk önce daha sonra windows system32 -- drivers-- etc dosyasının içindeki host dosyasını silin... daha sonra ccleaner ile temizleyin tüm çerezleri.. daha sonra internet bağlantınızı kapatıp açın...
dns ayarlarınızı şunu yapın
8.8.8.8
8.8.4.4

bunu yaptıktan sonra tekrar internet bağlantısını kesip açın.. sonra youtubeye girin..

208.067.222.222
208.067.220.220

dns yi kullan ... Ben onunla giriyorum sorun yok .....

bu dns ile bağlanamıyorum ben youtube ye.Ama önce bu dns yi dns ayarlarına yazıp ardından da C:\WINDOWS\system32\drivers\etc içindeki hosts dosyasını not defteri ile açıp

209.85.229.99 YouTube - Broadcast Yourself.
209.85.229.99 youtube.com bunları yazdığım zmn girebiliyorum anca :S

168 95 1 1
168 95 1 2

bunu deneyin giriyor bende.

Geri