youtube dan ses kayıt

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
arkadaşlar benım icin önemLi bi mevzu youtube da bi klip war we o klipteki sarkıyı mp3 formatında indirmem gerek ... ; )

yardımcı olursanız cok sewınırım nası olucak hangı programla.. video olarak degil ama sadece ses olucak mp3 wma formatı farketmez

hımm yardımcı olan arkadasa 20 tesekkur verebilirim.. elimden baska bişi gelmez heralde :biggrin

Vall az once bende bir vidoyu mp3 yapıp kaydettim youtube dan.... Ben Adobe Audition 1,5kullanıyom kullanımı basit forumda mevcuttur..

teşvik primi ; )

ya bluefly sagolasın ben sana ozelden fılan atsam 1.5 dk sarkı sen bana yapabılırmısın onu ya sımdı bı saat program fılan kasmıyım ; )

bende 20 tesekkuru yolladım ; )

40 tskr gelmiş 20 fazla yollamışsın... saolasın.. :)

Ben geyik yapmıştım ama gerçektende yollanmış gerek yoktu dostum uğraşmaya..

olsun biz sözümüzü tutalımda... hem bi daha bişi istemeye yüzümüz olSun ; )

ben az önce kaydettim..
bu tür sitelerden müzik kaydetmedin bir diğer yolu da movie maker..
öncelikle movie maker ı açalım,daha sonra ses denetiminden mikrofonu kapatıp,giden dalga karıştırıcısını seçtiğimzde ve gerekli ayarlar(sesin kalitesini belirleyen ayarlar)yapıldığında sitedeki şarkıya play deyip,movie maker'dan kaydet dediğimzde direkt sitedeki sesi algılar ve kaydeder..daha sonra bunu çeşitli programlarla mp3 uzantısına çevirirsiniz veya wma. olarak media playerdan dinlersiniz..

Forumda değilinildi mi bilmiyorum ama yeni keşfettim..teşekkürler

aynı sıkıntı bendede var bende yardım istiom.banada yardım edebilirmisiniz :D

Msn'den ulaşabilrsen yardmcı olabilirm bende bu konuda cok ugrastm ama sonunda yaptm :)

Geri