youtube dan ses gelmiyor

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
herşeyden ses geliyor ama youtube dan gelmiyor winamp media player falan sorunsuz
flashplayer ı sildim yeniden yükledim ama nafile youtube sayfası açılınca ses bölümü sıfırda gözüküyor açıyorum ama ses yok yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

bende de ayni problem var. yardim edin lutfen!..

slm; kardeş tam üstüne basmışsın aynı sorun bende de var... yardımcı olan olursac sevinirim ....

Arkadaşlar ufak bir regedit ayarı ile problem çözülüyor.
Alttaki adımları takip edin:

1-BAŞLAT'tan çalıştır'ı tıklayın ve regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisine girin.
2-Sol taraftaki menüyü kullanarak;
Bilgisayarım\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 'a kadar ilerleyin.
3-Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak YENİ ardından DİZE DEĞERİ ni tıklayarak satır ekleyin. Satırın ismini wavemapper olarak değiştirip ENTER'a basın. Böylece Adı wavemapper, Türü REG_SZ olan bir satır eklemiş oldunuz. wavemapper ismine çift tıklayın, size değer verisi girmenizi isteyen bir pencere açılacak. Buraya msacm32.drv yazın ve Tamam'ı tıklayın. Eklemiş olduğunuz satırın son hali şöyle olacak:

wavemapper REG_SZ msacm32.drv

4-Kayıt defteri düzenleyicisini kapatın.
5-Bilgisayarınızı yeniden başlatmanıza gerek olmadığı için arkanıza yaslanın ve videoların keyfini çıkarın.
Kolay gelsin... tabiki arkadaslar bu bir alintidir ve ben denedim kesin cözüm.....

[ALINTIDIR]

calisiyo helal olsun

Arkadaşlar ufak bir regedit ayarı ile problem çözülüyor.
Alttaki adımları takip edin:

dostum buraya senin sayende kayit oldum sen ne bicim bi adamsin bilöaderim yaw helal olsun sana piyasada bussuru adam var hemen hemen hepsi fos... adam gibi dogru düzgün ise yarayacak bilgi paylasan (SEN) insallah baskalari da senden tesvik alirlar da ortalik sadece bos laflardan arinmis olur. sen cok yasa bilader.

Geri