Yousendit.com / Youtube.com Scripti

ne güzeL yazmışsın bu scripti çalıştıran varmı demeliydin arkadaşım.... asLının fotokopiSi her Zaman asLıyı hatırlatır.asLı büyür asLının fotokopiSi ufak ufak takılır...

linkler hepten ucuk son eklenenlerde

ama bazi free hostlarda 500 inter server error hatasi veriyor bende ondan dolayi sorunu daha cozemdeim

youtube olanı indirdim install olanı yokmu db açıp içindeki sql yükledim ama açılmıyor sayfa error yazıyor kalıyor

arkadaşlar bu you tube anlatabilcekmi sql yükledim db oluşturdum config.inc.php düzenledim siteyi açınca Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/user/public_html/include/config.inc.php on line 27
hatası veriyor . 27. satırda $GROUP_IMAGES = $SITEURL."groups/images/"; bu kod var server ffmpeg destekli
burda verilen sctiptin orjinali http://www.vidaclips.com burası install olanı yokmu :(

byymurat' Alıntı:
arkadaşlar bu you tube anlatabilcekmi sql yükledim db oluşturdum config.inc.php düzenledim siteyi açınca Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/user/public_html/include/config.inc.php on line 27
hatası veriyor . 27. satırda $GROUP_IMAGES = $SITEURL."groups/images/"; bu kod var server ffmpeg destekli
burda verilen sctiptin orjinali http://www.vidaclips.com burası install olanı yokmu :(

Bu topic altındaki youtube ilk tarihdende anlanılacağı gibi ilk wareze düşen eksik olan sürümü eksikden kasdım ufak tefek hataları var şu anda piyasada bulunan ve kullanılan alstrasoft videoshare clipshare bu kodların tıpkısının aynısı ufak tefek revizyonlar geçirerek şekil değiştirerek önünüze sürülmüş şekilleri tabi her seferinde fixlenerek geliyor alstrasoft ve clipshare yi kullanabilirsiniz bunun için eğer ffmpeg ve blame mp3 codecleri serverınızda desteklenmiyorsa dolphin attachmax'a bakabilirsiniz cunku attachmaxda ffmpeg ve blame mp3 desteği gerekmektedir ama elinizde imkan varsa clipshare scripti ile çalışmanız tavsiyedir... herkeze kolay gelsin...

Kardeşim Ellerine sağlık ben siteyi yayına soktum ama bir türlü üye girisi ve admin girişi yapamadım bana bi yardımcı olursan çok ama çok sevinirim

Geri