Yousendit.com / Youtube.com Scripti

kardeş yabancı kaynaklı sitelerin ne amaçlı olduğunuda belirtsen iyi olurdu biz alıp kurduğumuzda ne üzerine bir script bilmeliyiz yardımcı olursan iyi olur

myardimci02' Alıntı:
kardeş yabancı kaynaklı sitelerin ne amaçlı olduğunuda belirtsen iyi olurdu biz alıp kurduğumuzda ne üzerine bir script bilmeliyiz yardımcı olursan iyi olur

VIDEO SITESI IKISIDE ONLINE VIDEO IZLENIO VIDE FLN GONDERILIO ;):goz:

snyrdymdn' Alıntı:
aqa koymuşunda
bunlar clone mu tam bilgi girermisin
kota sorunu yaşamayalım :eek:
yada indirip asabları bozmayalım
turk sitesinden almışsan hepsi clone dır.

Yousendit clone ( fixed version )
Youtube Full

ben bunları kurdumda çalıştıramadım.
bi bozuklukmu var acaba

iki linkte ölmüş yeniliye bilirmiyiz acaba ?

rapidshare.de deki accountlarımı rapidshare.com a aktardıgımdan sorunlar yaşanmış su anda dosyaları rapidshare.com'a aktarıyorum en kısa zamanda up edilen dosyaların linklerini vericem geciken yardımdan dolayı özür dilerim...

Youtube eklenmiştir....

http://rapidshare.com/files/1800008/youtube-script.rar

kardeş bu ne yaa böyle konu mu açılır biraz açıklama yaparsan sevinirim

_MAMİ_' Alıntı:
kardeş bu ne yaa böyle konu mu açılır biraz açıklama yaparsan sevinirim

Youtube scripti herkezin bildiği ve kullandığı Youtube.com sitesinde kullanılan scriptdir... daha onceki mesajlarımı okuduğunuzda bunu belirttiğimi görürsünüz... fazla söze ve kelama gerek yok sanırım demosunu izlemek isteyenler için Youtube.com yeterli olacakdır kolay gelsin...

saygılar...

yukarıda rapidshare.com adresine upload edilmiş yenisini görmedin sanırım kolay gelsin...

eline sağlık

aga bunu kurdum ben ama admin şifresi olmuyor biras hatalı onları düsenlesekte:S anlamıyorum nie olmuyor yardımcı olursan süper olur pls:)

Geri