Young Boys 2-2 Fenerbahçe Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu İlk Maçı

kazım kırmızı kart oyun dışı bu cocugu napacaz biz yaw hep aynı hep aynı

bir gsli olarak başarılar diliyorum zaten şuan devre arası fener 2-1 önde skor sevindirici fakat üzücü birşey var kazım kazım kırmızı kart görüp oyun dışında kaldı 43. dakikada

goller : 5. dakika emre 42. dakika stoch

başarıla fener

rakibin golu 18. dakikada dudar dan geldi

Emre ikinci yarı sert oynıyacak benden söyLemesi
Stoch damgasını vuruyo sevdim bu adamı ben :D

Emre ikinci yarı sert oynıyacak benden söyLemesi
Stoch damgasını vuruyo sevdim bu adamı ben :D

hadi hayırlısı ;):)

bu turu geçsekde ümitli değilim takımdan. young boys daha iyi oynuo. defans'da önder bekir ortasahada chiristian ilerdede gökhan yok bilica zaten kazma. kazımda gitti. keyif almıyorum bu takımdan. ümitlide dilim zaten.

yhaf vallaha GS liiyim fakat kazım kazımı o kadar çok seviyorumki sormayın gitsin çok klas ve estetik bir oyuncu hoşuma gidiyor mesela bir diğeri wederson :)

ohhh ya sonunda bitti en azından beraberlikte iyidir yaktın kazım takımı

Maç Young Boys'un hakkıydı. Hayırlısı olsun. Fenerbahçe bu futbolla bişey yapamaz.

sadece VOLKAN'ı en çok Tebrik etmek istiyorum helal olsun bütün takım elinden geleni yaptı

ςαη;5098243' Alıntı:
Maç Young Boys'un hakkıydı. Hayırlısı olsun. Fenerbahçe bu futbolla bişey yapamaz.

farkında değilsin sanırım ama :D fenerbahçe 13 kişi eksik gitti oraya :hhmencool:

ohhh ya sonunda bitti en azından beraberlikte iyidir yaktın kazım takımı

aynen dayı :D

10 kişiyle yapay çim sahada 5 eksikle ve transfer edilen adamların oynamadığı bir maçta alınabilecek en iyi skoru aldılar.

Bu futbolla turu geçselerde diğer turda takılırlar.

Ama zamanla oturur yerine.Hoca yeni oyuncular yeni sistem yeni.Herşey zamanla düzelecektir.

İstanbuldaki maç böyle geçmeyecek elbette.

Başarılar Fenerbahçemize.

önceki mesajımda geçen yılki youngboys olsa fenerim de oturmuş olsa direk +7 oynardım demiştim. youngboys takımına gerçekten helal olsun. oynayabilecekleri en iyi şekilde oynadılar. pozisyonda buldular ama değerlendiremediler. +7 olmaması içten bile değildi :D burda da büyük takım olamama faktörü ön plana çıkıyor işte. fenerbahçemiz ise vasatı aşamadı ama kazanmasını bildi. tamam eksiklerimiz vardı doğrudur, yine de gönül isterki alternatiflerimiz de kaliteli oyuncular olsun. bilica ve selçuk'un hala fenerbahçeye yakışmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. yakışmamadan kastım da yanlış anlaşılmasın, hem teknik hem mental açıdan değerlendirmemi yapıyorum. istanbuldaki maç elbette çok daha farklı olacak. rahat bir şekilde turu geçeriz.

10 kişiyle yapay çim sahada 5 eksikle ve transfer edilen adamların oynamadığı bir maçta alınabilecek en iyi skoru aldılar.

Bu futbolla turu geçselerde diğer turda takılırlar.

Ama zamanla oturur yerine.Hoca yeni oyuncular yeni sistem yeni.Herşey zamanla düzelecektir.

İstanbuldaki maç böyle geçmeyecek elbette.

Başarılar Fenerbahçemize.

ne olup ne olmıcağı belli olmaz kardeş bak sana bişi diyeyim kadıköyde 1 gol yersen kazabela eyvah adamlar 30 tane gol kaçırdı en azından 6-2 lik maç.ama inşallah fener turu geçer.

İstanbuldaki maçta Kazım yerine Dia oynar diye düşünüyorum...

Geri