Young Boys 2-2 Fenerbahçe Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu İlk Maçı

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0

FENERBAHÇE 10 EKSİKLE GİTTİ
Fenerbahçe, Young Boys takımıyla yarın yapacağı, NTV'den yayınlanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçı için İsviçre'ye gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Zürih'e uçan sarı-lacivertli kafile, buradan karayoluyla maçın oynayacağı Bern şehrine geçecek.
UEFA'ya isminin bildirilmesi için gerekli evrak işlemleri süren yeni transfer Dia da İsviçre'ye götürüldü. Dia'nın evrak işlemlerinin bugün tamamlanabileceği belirtildi. Fenerbahçe kafilesinde, geçen sezondan Avrupa kupalarında kart cezası bulunan yeni transferlerden Caner Erkin ile Güiza, Ertuğrul, Gökhan Gönül, Uğur, Lugano, Mehmet Topuz, Özer, Berk, Hasan Erbey'in dışındaki tüm futbolcular yer aldı.
SON İDMAN BERN'DE
Teknik direktör Aykut Kocaman, TSİ 19.30'da, karşılaşmanın oynanacağı Stade de Suisse'de Young Boys maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.
Kocaman'ın basın toplantısının ardından sarı-lacivertliler, TSİ 20.00'de, başındaki 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulacak son hazırlık çalışmasını yapacak.
Sarı-lacivertliler, yarın TSİ 21.15'de Young Boys ile yapacağı maçın ardından geceyi Bern'de geçirip, 29 Temmuz Perşembe günü sabahı Zürih'ten uçakla İstanbul'a dönecek.

KAYNAK

tanımasan ne olur fark var bu maçta görecez yarın

İlk Posttan Kapışmaya Başlamayın Hemen İzleyin Ve Görün Sonucu..
Başarılar Fenerbahçeye

Fenerbahçe'ye BaşarıLar...

ben fenerden supriz bekliyorum açıkçası zorlanarak alacaklarını dusunuyorum ama yenılebılırlerde pek emın degılım daha takım oturmadı yenıler kaynasamadı takıma

Kapışmıyorum görüşümü söyledim ama tepki aldım.Bu kadar da hoşgörülü bir taraftar kitlesi var.

Bu pembe panterler gene gelmiş buraya :closedeyes:

Görüşünü arkadaşın dediği gibi küfür eder gibi değil insan gibi söyle istersen.

Karşı takımı tutuyorsanda içinde sakla burda dışa vurma sen genede nolur nolmaz.

BaşarıLar Fenerbahçemize.

Bu çakma Avrupalılara inat güzel bi skorla döneceğimize inanıyorum.

Diğer başarılar dileyen arkadaşlarada Teşekkürler . . .

üstünde türkiye arması varsa fenerbahçeli olmasam da,kalbim onlardan yana olmuştur öyle de olacak da..büyükihtimal fener vasat ve beklenen bir performans koyamayacak ama buna rağmen tur bizimdir .)

yine bi maç konusu yine tartışmaya dönmüş :)
neyse Fenere başarılar ama işi gerçekten zor

ne zaman görücem su fener bolumunde hasetlenipte yorumları yazanların olmadıgı gunlerı

Bu pembe panterler gene gelmiş buraya :closedeyes:

Görüşünü arkadaşın dediği gibi küfür eder gibi değil insan gibi söyle istersen.

Karşı takımı tutuyorsanda içinde sakla burda dışa vurma sen genede nolur nolmaz.

BaşarıLar Fenerbahçemize.

Bu çakma Avrupalılara inat güzel bi skorla döneceğimize inanıyorum.

Diğer başarılar dileyen arkadaşlarada Teşekkürler . . .

Adamlar Gs li hala zor ederler Bizim Foruma arkadas tamam serbest herkes istedigini yazabilirde biraz garip bi durum inşallah yenicez bugun...

fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.
Kafamız dik bir şekilde sahadan ayrılmasını diliyorum...
Başarılar Fenerbahçe...

bende Teşekkürlerimi Sunuyorum:bow:bow:bow:bow:bow:bow:bow:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

ah ah geçen yılki youngboys olcaktı, fenerimin kadrosu da oturcaktı ki bi taşla iki kuş vurmuş olcaktık. direk +7 oynardım bu maça =)

işin şakası bi yana ben de ilk maçta zorlanacağımızı düşünüyorum. beraberlik olursa şaşırmam. defansta luganonun olmayışı, forvet hattının da soru işareti olması az da olsa düşündürüyor. umarım yanılırım, fenerbahçem de avantajlı bi skorla eve döner.

Not: iyi dileklerini sunan dostlara teşekkürler ama Hyperiona ayrıca teşekkür etmek istedim. bi ara ben de koptum gülmekten =)

golllllllllllllllll : emre dakika 5 fenerbaçe 1-0 önde

dakika 18 1-1 oldu :(

gollllllllllllllllll : 2-1 stock ... dakika 42 ...

Geri