yorumsuz ....

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
4lxksg9.jpg

4yz08q9.jpg

4pbr4vk.jpg

4q4291c.jpg

5219u1d.jpg

5xr2atx.jpg

6bthpxi.jpg

6cop46c.jpg

62od9i0.jpg

4tjyk93.jpg

'
"Milli Benliğini Yitirmiş Uluslar
Başka Milletlerin Avıdır''
M.Kemal Atatürk​

o adamı oracıkta oldururdum..Hıc bı yabancı mılletten bırıylede bu kadar samımı olmadım olamam olmıcamda...

Anlayana Sivrisinek Saz , Anlamayana Davul Zurna Az...

Emeğine Sağlık... Görünen Köy Klavuz İstemiyor İşte...

gercekLer bir cizgi fiLm gibi .. süper bi mizansenLe gösteriLmis .. kara kara kitapLarı okumaktan cekinip öğrenemeynLer için ideaL bir anLatım ..

bugüne kadar en beğendiğim payLasımLardan .. brawo infatuate ((;

Anlayana Sivrisinek Saz , Anlamayana Davul Zurna Az...

siyaset ve politika bölümüne de bekleriz :)

daha ne demeli bilmiyorum..harika bir çalışma olmuş...bunu ders kitaplarına koymalı aslında ya da her köşe başındaki direklere asmalı devleti satanlara inat...eline sağlık...

bugünkü içler acısı halimizi çok güzel ifade etmiş...
saol paylaşım için

bizim başımıza gelenleri çok güzel anlatmışsın eline saglık

Çok önemLi ßir noktaya deinmi$sin...
ßrawo infatuate

Tebrik ederim arkadaşım gerçekten cok harika bi paylaşım olmuş lütfen bu iletiye msj yazarak daha cok kişinin görmesini sağlayalım memleket elden gidiyor hemde yavaş yavaş hissettirmeden biz farkındayız belki ama memleketin yüzde 46.6 sı daha işe uyanamamış onların da hangi kesim olduğu belli adam ne yapsın kendi ellerine muhtaç edilmişler yapacak başka birşeyleri yok. Bir atasözü vardır bilmem bilirmisiniz "Bana balık verme Balık tutmayı öğret" diye...
Lütfen anlayan anlamayana anlatsın anlamayana sivri biberle kaz la olmaz bu duyarlılığı lütfen sağlayalım buralar hepimizin yani bizim onların olmasına izin vermiyelim onumuzde daha zor gunler var bunları bilerek yaklaşalım olaylara.

"Milli Benliğini Yitirmiş Uluslar
Başka Milletlerin Avıdır''
M.Kemal Atatürk

Çok teşekkürederim dostum....

Geri