Yorumlarıyla Sürprizci Geldi =)

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
514 Antalyaspor Trabzonspor 1

kupa da hiç bi iddaası kalmayan trabzon ile antalyaspor arasında oynanacak bu macda antalyaspor sevınen taraf olacaktır...

516 Beşiktaş G.Antep Bld.Spor 0

orana bakılırsa cok kolay gececek olan bi mac ama ben o kadar da kolay gececegını tahmın etmıyorum gruptan cıkmayı garantileyen besıktas genc oyuncularıyla sahaya cıkacaktır transfer donemınınde devam etmesı nedenıyle antep belediye sporlu oyuncular kendılerını süperligde oynayan takımlara begendırmek ıcın maca asılacaktır hiç yoksa beraberlık alacaklarını dusunuyorum...

521 Atletico Madrid Barcelona 0

2 takımda maca gol yememek ıcın cıkacaktır herkes lig macında barcanın athletıco madrid i farklı yenmesındne oturu barca yı banko olarak goruo ama benm bu macdan beklentım 0...

522 Tottenham Burnley 2

burnley chelseayı ve arkasından da arsenal i eledi sadece 1ini elese sans eseri felan deriz ama 2sınıde arka arkaya eledı bu 2 takımı elemeden once bir baska premier lig takımı olan fulham ı da eledi.. toplamda 3 premier lig takımını eledi bence tottenham tottenham ı da elemeyi bilirler... tahmnım 2​

Sımdı bu kuponu oynamaya gıdıyorum...
1 e 592 verıo :D fantaziye bak be :D

ersun tam kadro cıkmıs mubarek kadroya sankı gruptan cıkma sansı var....

ikimizede gecmis oLsun benide trabzon yaktı ama ben 2 oynamıstım. . .

Sadece Trabzon Diil Hepsi Yatar

Allahtan 10 çifte şans oynadık Antalyaya :*D

athletico Barcaya farkLı yeniLdi (6-1) ve aTLetico yapıLan son Lig maçında Vale'ye 3-1 yeniLdi..
İşTe tüm bu nedenLerden doLayı bu maçı AthLetico'nun aLacagını en kötü berabere biticegini düşünüyorum..(Kendi evinde taraftarLarına hem ağır Barca hezimetini hemde Son Lig maçında 3-1 yeniLgisini unutturur)
Not : Barça depLasmana çoLuk çocukLa giderse hiç şaşırmayın.Henry Messi Eto'nun oynayacagını düşünmüyorum (1 tercihim bu yüzden :goz:)

--
aLtay GaLatasaray maçındada 10 çifte şans girin diyorum..[Baroş,LincoLn,Meira,Santc,Arda oynamıcak biLdiğim kadarıyLa] Formda oLan aLtay en kötü beraberLik çıkarır düşüncesindeyim.

gecen sezon da barca ilk macı farklı skorla almıstı ama 2. macda athletıco 4 2 almıstı bunu hesaba katarak beraberligi tercih ettim ama gene messi :D
besıktas da gruptan cıkmayı garantiledi ama egosunu tatmın etmek ıcın 4 de 4 yapmayı planlıo herhalde :D
tottenham burnley macına gelınce ikinci yarı baslar baslamaz tottenham gol attı durum 1 1 oldu :D

anlasılan tottenham ilk yarı 2 ikinci yarı 1 oynamıs:D

Mağlesef Hiçbiri Tutmadı .. Geçmiş Olsun

Kızdırmayın Spi'yi haftaya 15te 15 yapar :p

adamlar fantazi yapıosa ben ne yapayım :D birinin grupdan cıkması belli digerinin gruptan cıkması imkansız diger takım da zate ilkyarı mac sonucu iddaa oynamıs kesin :D athletico madrid de cok gol kacırdı atsa berabere biterdi:D sımdıkı bultene kaldk kısacası:D

Barca ve Gs ye heLaL oLsun :*D ! Benimde 6 maçLık [[min : 2 oranLı macLardan kuruLukupon]] 2 maçtan yattı..GaLatasaray'ın bu kadar azimLi oynamasına çok şaşırdım..Sanırım 100bin doLar para getirisi varmış gaLibiyetin (Kriz döneminde fena para değiL :*D)
Hafta sonuna çıkarırız acısını spi :*D

Geri