Yonetici arkadaslara / muhur - imza upload icin

Game Trader

New member
Reaction score
0
Sayin yonetici arkadaslardan ricam olacak upload ettigim divx,program,veya meteryallerin icine koyabilecegim Hackhell imzasi tasiyan bir muhur [ arma ] yapabilirseniz linkler kacirilsada dosya icindeki tex kisayol ve bu muhur vasitasi ile uploadlarimiz korunmus olacaktir [ sayet zor degilse uploadlari hem kendim hemde burasi icin ayri ayri yapiyorum 1 adette kendim icin isterim yapilabilirse kendi site ismimi ozelden o arkadasa bildirebilirim sayet zahmetli ise farketmez HH icin yapilsin yeter ]
Birde filmlerin sonuna ekleyebilecegim veya basina bu film hackhell tarafindan upload edilmistir diye ve altina guzel bir yazi ve linkler iceren herturlu formatta cevirebilecegim kucuk bir gorsel clib birlestirme programim var ezmerge isminde onu convers edip ekleyebilirim
Sizce bu nasil olur veya uploadlarin icine koyabilecegim ufak bir slayt dosyasi da bu isi gorebilir hemde gorsel olmus olur
bu konuda ne dersiniz goruslerinizi bekliyorum ......

Herkeze iyi forumlar

bir yeni üyenin böyle şeyler düşünmesi beni sevindirdi....
ben kendi uploadlarınmda..txt. dosyasına www.hackhell.com By_GeNcO yazıyorum..sende böyle yapabilirsin :p

By_GeNcO' Alıntı:
bir yeni üyenin böyle şeyler düşünmesi beni sevindirdi....
ben kendi uploadlarınmda..txt. dosyasına www.hackhell.com By_GeNcO yazıyorum..sende böyle yapabilirsin :p
Tesekkur ederim bana yeni uye demeden ilk gunden beri yardimci olan arkadaslar buna tesvik etmis oldular zaten sifre olarak bende hackhell.com yapiyorum ama amacim kendi sitemde yaptigim gibi linklere sifre koymadan filmin ustunde veya icinde alan kisiyi cezbedecek bir gorsel reklam yapmak hem linklere sifre koymadiginzi zaman bu linkler cogu yere dagilacaktir ve bolelikle icindeki gorsel ogeleri goren kisiler HH'deki teknolojiyi diger yerlerden daha farkli olduguna inanacaklardir bir nevi linkleri calanlara reklamini yaptirmak maksat
bu konuda ne dersiniz bilemiyorum cunku yakinda turkce dublajli filmlere baslayacam klasik ve yeniler olarak iclerinde bu ogelerin olmasi linkleri kaciranlarin bizim reklamimizi yapmasi demek olacak

jckl0019uo.jpg

Senin isteğini anladım.Bu belki biraz daha basit ama en azından etkili olabilir.en azından foruma şifre yazmak zorunda kalınmaz. bızden alıntı yapanlar içinde iyi olur.

aslında olabilir iide olur hani harflerle rakamlarla şekil yazıolar ya(sanatın adı aklıma gelmedi)japonlar bulmuştu onun gibi bişey yapılarsa jackalın dediği gibi o site adı yazan yere bide onu yapıştırırız:)
fikrin için tşkler. . .

gerçektende güzel bır düşünce dostum hh için guzle bır fıkrı sunmuş arkadaşımzı teş..

Geri