Yolda dilenci görünce para veriyomusunuz?

Yolda dilenci görünce para veriyomusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    153
vermiyince bela okuyolar vermek sorunda kalıyos işte

UPLOAD-TEAM-ZEL-ALIMA-03.gif

Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim ...​

yürürken cebimde şıngırdayan paraları veririm hiç sevmem bi adım atıyosun şıngır şıngır sallanıyo paralar en iyisi dilenciye vermek diyip veririm

Peygamberimizin ''Sadaka belayı def eder'' sözünün sırrıyla vermek lazım. Kimseyi itham da kötü gözlele bakmak lazım Çünkü yarın bizim ne olacağımız belli değildir.

adamına göre veririm zaten tipten bakınca anlıyorum ama annem her gördüğü dilenciye gönlünden ne koparsa 3-5 kuruş verir :)

ben hiç birine vermem zaten muhtaç olan sahtekar olmayan adam dilenmez diencilerin hepsi üçkağıtcı senden benden zenginler hem öylelerıne para vererek hem kendımıze hem onlara zarar verıyoruz onları rahatlığa alıstırıyoruz kendımızıde kandırıyoruz cok muhtac olan ınsan elıne alır bı boyacı sandıgını ekmegını ondanda cıkarır doğrusuda budur hayatta en guzel sey helal para yemektır.......

Adamlar bende zengin... Duygu sömürüsüyle milyarları götürüyor %99 u...Bizim millette zaten çok

çabuk kanıyor ..

yok wermem ben daha gecen gün bi kadına para werdm yüzsüz üst üst 5 kere daha geldi acımıstım haline daha wermem

Geri