boynuzlanmak herkesin korkusu. gelin içinizdeki ''acaba?'' sorusunu çıkarın ve aşağıdaki tüyolarla belkide kesin sonuca ulaşırsınız..
sewgilinizin sizi boynuzladığını nasıl anlarsınız?
_sizi aldatan sewgilinis ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun eninde sonunda açık werecektir önemli olan bu açığı yakalamak we iyi bir karşı saldırı planı hazırlamak
_cep telefonuyla konuşurken sizin yanınısdan jet hızıyla kalkıyor gelen msjları anında okumuyorsa yada telefonunun sesini kısıyor weya telefonunu kapatıyorsa
_size her zamankinden daha fazla aşk sözcükleri söylüyorsa
_hiçbi sebep yokken size hediye alıp duruyorsa
_okul/iş çıkışına elinde güllerle gelip''sadece seni görmeye geldim yarına sınawım/toplantım war hemen gitmem lazım''diyorsa
_sizi dinlemiyor arada sırada dalıp gidiyorsa
_hafta sonları durmadan bahaneler buluyorsa
_kendine her zamankinden fazla bakıyorsa
_attığınıs maillere çok geç cewap weriyorsa
_ailesinden aldığı paranın yanında çalıştığı işten iyi para kazanıyor olmasına rağmen para biriktiremiyorsa
_zaman zaman olayları we mekanları karıştırıyorsa
_birden bire saçında başında değişiklikler yaptıysa
_onu aradığınızda telefonu çoğunlukla meşgul çalıyorsa we dakikalarca meşgul çalmaya dwm ediyorsa
boynuzlandığınızı anladığınızda neler yapabilirsiniz bilmiyorum artık o size kalmış ama benm fikrimi sorarsanız hiç bi sebep wermeden hiç konuşmadan bitirmek emin olun kafayı yedirtiyo kudurtuyo resmen....
NOT:umarım werilmemiştir arattım ama çıkmadı..
sewgilinizin sizi boynuzladığını nasıl anlarsınız?
_sizi aldatan sewgilinis ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun eninde sonunda açık werecektir önemli olan bu açığı yakalamak we iyi bir karşı saldırı planı hazırlamak
_cep telefonuyla konuşurken sizin yanınısdan jet hızıyla kalkıyor gelen msjları anında okumuyorsa yada telefonunun sesini kısıyor weya telefonunu kapatıyorsa
_size her zamankinden daha fazla aşk sözcükleri söylüyorsa
_hiçbi sebep yokken size hediye alıp duruyorsa
_okul/iş çıkışına elinde güllerle gelip''sadece seni görmeye geldim yarına sınawım/toplantım war hemen gitmem lazım''diyorsa
_sizi dinlemiyor arada sırada dalıp gidiyorsa
_hafta sonları durmadan bahaneler buluyorsa
_kendine her zamankinden fazla bakıyorsa
_attığınıs maillere çok geç cewap weriyorsa
_ailesinden aldığı paranın yanında çalıştığı işten iyi para kazanıyor olmasına rağmen para biriktiremiyorsa
_zaman zaman olayları we mekanları karıştırıyorsa
_birden bire saçında başında değişiklikler yaptıysa
_onu aradığınızda telefonu çoğunlukla meşgul çalıyorsa we dakikalarca meşgul çalmaya dwm ediyorsa
boynuzlandığınızı anladığınızda neler yapabilirsiniz bilmiyorum artık o size kalmış ama benm fikrimi sorarsanız hiç bi sebep wermeden hiç konuşmadan bitirmek emin olun kafayı yedirtiyo kudurtuyo resmen....
NOT:umarım werilmemiştir arattım ama çıkmadı..