Yoket | Türk Yapımı | 100 MB. | %100 Çalışıyor|HH&RS

sonixes

New member
Reaction score
0
10xzkft.jpg

OYUN YAPIMCISI : SAFA ARI

OYUN TAMAMEN TÜRKÇE DİR.

OYUN MOTORU : HALF-LİFE VALVE FİRMASI OYUN MOTORU KULLANILARAK YAPILMIŞTIR.

OYUN HAKKINDA : OYUNDAKİ SES GRAFİK YAPILAR VE DÜZENLEME NOİTİ FİRMASINA AİTTİR.

OYUN GEÇTİĞİ BÖLGE : TÜRKİYE / KAHRAMANMARAŞ / DOĞUKENT MAH.

Türkçe oyun Türk yapımı Savaş Oyunu Muhteşem Efekler ve grafikler

6huzba.jpg

33yjabp.jpg

rsvbyh.jpg

n3q0b4.jpg

|Download|

Kod:
http://rapidshare.com/files/260348178/Yoket.HackHeLL.Fringe.rar

Rar şifresi : Fringe@hackhell

deneyelim bakalım
teşekkurler emeğinize sağlık.

teşekkürler değişik bir şeye benziyor..

emeğine sağlık...

oyunu indirdim.. kurdum ama açmıyo... yoket.exe dosyası bulunamadı diyo... bi çözümü var mı???

Bende Vista var programi indirdim exe dosyasi acilmiyor yaziyor,ne yapmam lazim arkadaslar lütfen yardim edin.Oyunu sunan arkadas hangi systemlerde calistigini ve nasil kurulacagini biraz aciklarsa seviniriz..
Yada diger arkadaslar yardimci olsun lütfen..:(

yahu neden kimse yardimci olmuyor,yalvaralimmi arkadaslar! Lütfen yardimci olun.bende Vista var kuramiyorum,nasil kurup oynayabilirim bu konuda yardimlarinizi bekliyourm...
tsk

sadece half -life a map yapmıslar bırazda menuyu değiştirmisler abartılacak bır sey yok bence

ama buda ıyı onu yapamayanlar var :D

emeğine sağlık...

oyunu indirdim.. kurdum ama açmıyo... yoket.exe dosyası bulunamadı diyo... bi çözümü var mı???

yahu neden kimse yardimci olmuyor,yalvaralimmi arkadaslar! Lütfen yardimci olun.bende Vista var kuramiyorum,nasil kurup oynayabilirim bu konuda yardimlarinizi bekliyourm...
tsk

Arkadaşlar Yoket.exe dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk modunu XP veya windows 2000-02 yapın.

binince bişey olmuyor bayrağın yanına gidiyorsun oyun 1.lvl e geri dönüyor o kadarcık bişey yani. yapanın eline sağlık.

Üstad bende VISTA yüklü bu oyun vista ile oynaniyormu onu merak ediyorum .ne yaptimsa olmadi..!!

Geri