Yok Böyle Bişey

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
i57827_atam3hg5qx.jpg

ARKADAŞLAR ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ RESME İYİ BAKIN...BU RESİM ÖYLE BİR RESİMKİ ATAMIZIN NAAŞI ANITKABİRE GİDERKEN BİR ARA SOKAK TA SADECE 3 SANİYE LİĞİNE ATAMIZIN NAAŞINA SON BİR SAYGI VAZİFESİ OLARAK TOPLANAN BU KALABALIK HALKIMIZ DEĞİLDE KİMDİR..AYRICA PENCERELERE DİKKAT EDİN HER YER İNSANLA DOLU.AYRICA BU KALABALIĞA NAAŞIN BAŞINDAKİ 3 ASKER ÇOK ŞAŞIRMIŞ OLACAKKİ BAKIN NASILDA ŞAŞKINLIKLA İNSANLARA BAKIYOLAR...BU TABLO ÇOK DUYGUSAL BİR TABLO O İNSANLARIN YAŞADIĞI DUYGUYU HİSSETMEYE ÇALIŞIN KENDİNİZİ ONLARIN ARASINDAYMIŞ GİBİ SAYIN BAKIN BAKALIM AĞLAMADAN KAÇ DAKİKA DAHA DURABİLECEKSİNİZ.BU RESİM OLDU BİTTİYE GETİRİLECEK BİR RESİM DEĞİL.ARKADAŞLAR BEN DİYORUMKİ YOK BÖYLE BİR RESİM.....SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUZ CANIM ATAM....

i57827_atam3hg5qx.jpg

cok haklısın ayrıca paylasım için teekkurler
....SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUZ CANIM ATAM....

bugün Gazi nin aynı saygıyı gorememesi ne kadar acı

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU ATATÜRKÜN EVLATLARIYIZ

DÜNYADA HİÇ BİR LİDER BU KADAR SAHİP ÇIKILMAMŞTIR.

KENDİMİZLEDE GURUR DUYALIM.

MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

çok teşekkür ederim paylaşımın için saol eline sağlık insan bu resimleri görünce hakkaten duygulanıyo

SQULACHİ' Alıntı:
beni çok etkiliyen bir resim bu yanlız burda görmüştüm sanki :S
evet bu resimleri bende görmüş gibiyim..
Hatta ben verdim sanırım..
ama her görüşümde garip oluyorum..

nasty' Alıntı:
evet bu resimleri bende görmüş gibiyim..
Hatta ben verdim sanırım..
ama her görüşümde garip oluyorum..

ben daa önce görmedim eğer toplu resimlerin içindeyse belki gözden kaçmış olabilir ama tek resim için konuysa ve görmediysem link verirsen kitleriz bunu sorun deil ben böle bi konuyu hiç görmedim ki bölüm açıldığından beri takip eidorum . . .

Ata'm hakettiği biçimde uğurlanmış.. ama hakettiği biçimde anılmıyor ne yazık ki... bu resimleri gördükçe, o günleri anlatan yazıları okudukça, ogünlerde sokağa dökülüp arkasından ağlayanların evlatlarını aynı ruhla yetiştiremeyişlerine yanıyorum ben...
gerçi suç fertlerin değil aslında dışardan eller ayarladı bunu.. ama geldiimiz noktada ne ona ne de bize verdiklerine değer vermiyoruz yeterince.. bu yılın 29 ekim,19 mayıs23 nisan tarihli gazetelerine bir bakın,köşede kıytırık bir resim ve "...bayramı kutlandı" ibaresiyle geçiştirildi... biz tepki göstermezsek bikaç yıla haberlerden silinir sonra kutlayacak bişeyimiz de kalmaz, dikket edelim,farkına varalım,vardıralım arkadaşlar...

sen ne diorsun öslem ben ki 23 Nisan ve 19 Mayısta 2 tane sabit başlık açtım biz ki 90.000 üyeli günlük 3000 küsür online ı olan bir siteyiz katılım oranı ne oldu dersin 10-15 kişi :sigara:

gerçekten insanın tüylerini diken diken eden bi resim ATAM sen rahat uyu biz bu ülkeyi kimseye vermeyeceğiz senin ilke ve inkilaklarını sonsuza dek koruyacağız bu ülke LAİK BİR CUMHURİYETTİR VE ASLA YIKILMAYACKTIR..........

Gerçekten müthiş biz atamıza gereken saygıyı göstermeye devam edicez keşke onun gibi biri olsaydı başımızda

Geri