Yobaz olmak nasıl bişey ?

bence yobazlık Atatürk'ün arkasına sığınıp saman altından su yürüten ucubelere verilen adddır.

ben şovmen de değilim yobaz ise hiç değilim senle polemiğe girecek te değilim
senin Türkiye gerçeklerinden haberin yok demek ki

Ben sana şu ya da busun diye bir ithamda bulunmadım. Türkiye gerçeklerinden çok iyi haberdarım. Kimin saman altından su yürüttüğünü, daha bu ülkede televizyona gavur icadı diyenin olduğunu biliyorum. Sen neden yobazları koruma hissi duyuyorsun ki kendince. Ben senin söylediklerini kimseden duymadın yoksa kendi hayal gücünün eserlerimi bunlar. Yani bu ülkenin gelişmesinin bu ülke için kötü olduğunu düşünenler var. Anlayacağın Allah insanları yobazlıktan korusun.

bence yobazlık Atatürk'ün arkasına sığınıp saman altından su yürüten ucubelere verilen adddır.

Atatürk' ün arkasına nasıl sığınılıyor. Sen bu insanları yobaz sınıfına nasıl aldın? Galiba sen de iftira atma gayretini sonuna kadar kullanacaksın.

Ben sana şu ya da busun diye bir ithamda bulunmadım. Türkiye gerçeklerinden çok iyi haberdarım. Kimin saman altından su yürüttüğünü, daha bu ülkede televizyona gavur icadı diyenin olduğunu biliyorum. Sen neden yobazları koruma hissi duyuyorsun ki kendince. Ben senin söylediklerini kimseden duymadın yoksa kendi hayal gücünün eserlerimi bunlar. Yani bu ülkenin gelişmesinin bu ülke için kötü olduğunu düşünenler var. Anlayacağın Allah insanları yobazlıktan korusun.

Atatürk' ün arkasına nasıl sığınılıyor. Sen bu insanları yobaz sınıfına nasıl aldın? Galiba sen de iftira atma gayretini sonuna kadar kullanacaksın.

Sen üç beş tane teknolojiye düşman insan için belki de milyonlarca insanı suçluyorsun bunun farkında mısın? Bana ne yobazlardan ? Hayal gücümü okuyan makine mi yaptın? Atatürkün arkasına sığınıp yapmadı mı ergenekoncular faaliyetlerini? Türkiyede bir parti herşeyinde Atatürk'ü kullanmıyor mu? Daha dün apoyla boy boy fotoğrafları çıkan adam da ulusalcı geçiniyordu? Bunların hiç biri mi ben yobazım der mi? Demez Ülkenin gelişmesini sabote eden gelişmeye engel yenileşme karşıtı bu saydıklarım da yobazdır diyorum

kişiselleştiriyorsun benim kişisel problemim yok ki senle iftira falan deme. Senin bildiğin kadar benim bildiğim de var hem de iftiraya indirgenemeyecek kadar....

Ama neyse sevmiyorum böyle tartışmayı sizler devam edin

yobaz denince aklıma deniz baykal geliyo.

yobaz demek adaletten insanlıktan nasibini almamış

kendi değerleri uğruna diğer insanların değerlerini hiçe sayan..

herşeyin aşırısına kaçan ...

v.s vs

yobazı dinle islamla bağdaştırmaya çalışanlar

yobazında yobazıdır

gericininde gericisidir....

Çok açık bir şekilde yazdığıma inanıyorum.Yazımı bir daha okursan ne demek istediğimi anlarsın.Biraz hızlı okudun galiba.
İftira hayatımda hiç sevmediğim bir davranıştır o yüzden kimseye iftira atmam. Bana yapılmasını istemediğim bir davranışı başkasına yapmam ama sen bu konuda binim gibi düşünmüyorsun galiba. Sen bana bir iftira da bulunuyorsun.

Geri