Yine yeni yeniden

fatih1980.

New member
Reaction score
0
Paylaşımlarımı Çekemeyen biri yada birileri kullanıcı adımı ve şifremi hackledi, Forumda sizlerle benim adıma da konumuş olabilir. Çünkü aynı şekilde msn adreslerimide ele geçirdiler. Ve benim adıma msn deki kişilerler benim adıma görüşüyormuş. Ama kimseye kızmıyorum, hata bendeki çokk basit şifre tercih etmiştim. Çalan arkadaş zamanımdan başka hiç bişi çalamadı Kullanıcı adları ve msnler önemli değil. Paylaşımlar devam edecek ama hak edene. Diğer kullanıcı adımı dikkate almayınız.

Size ne lazımsa siz isteyin ben ekleyim.
Paşlaşalım Mutlu olalım
Hayat paylaştıça artar...

hocm geçmiş olsun. senin msn i vuranlar banada aç soyuncan ben peri muhabbeti yaptılar :) direk engl bastım. zırtapoz insan kaynıyor ortalık..

diğer kullanıcı adını ve suan kullandıgın maıl adresını pm ıle ulastırırsan bana eskı kullanıcı adının sıfresı resetlenıp yenı sıfre gonderılıcektır maıl adresıne iyi forumlar.

Dark_Angel' Alıntı:
diğer kullanıcı adını ve suan kullandıgın maıl adresını pm ıle ulastırırsan bana eskı kullanıcı adının sıfresı resetlenıp yenı sıfre gonderılıcektır maıl adresıne iyi forumlar.

evet böle bi olanak var. keşke bora abiye dediği gibi pm atsaydın!!! hala şansın var ama. bence eski user is name alman gerekiyor (doğru mu oldu orası). bu arada geçen keyloger yedim hemen şifremi değiştirdim. bi msn kısa süreliğine gitti ama kayıp yoq!!! kimseye mail vs vs de gitmedi anında değiştirdim çünkü tüm bilgilerimi. şifrelerinizi kolay seçmeyin ve keylogerlere dikkat edin arkadaşlar lütfen!!!

Geri