Yine Kazım Yine Olay...!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Colin Kazım'ın babası olay çıkardı

Sefa KIDIK/İSTANBUL, (DHA)

ETİLER'de, oğlu Fenerbahçeli futbolcu Colin Kazım Richard, oğlunun sevgilisi ve arkadaşı ile yemek yiyen Rodney Richard, çekim yapan TRT muhabirini tartaklamak istedi.

TRT muharibi Deniz Altuntaş, Etiler'de Quente Restoran'da sevgilisi ve babası ile yemek yiyen Colin Kazım'ın görüntülemek istedi. Masadan kalkan baba Richard, muhabirin üzerine yürüdü.
Araya gireyenlere rağmen Rodney Richard bu kez muhabire hakeret etmeye başladı. Şikayet üzere restorana gelen polis, ifadelerin ardından Colin Kazım, sevgili ve arkadaşının restorandan ayrılmasına izin verdi.
Rodney Richard ise ifade vermek için Levent Polis Merkezi'ne götürüldü.

Ekli dosyalar

• fft16_mf457948.jpg
    fft16_mf457948.jpg
    13.4 KB · Görüntüleme: 1,468
Öküz Adamın Öküz Babası :closedeyes:

seninle gurur duyuyoruz kazım..asla yalnız değilsin..sen başka takımın formasının giyseydin bu cins hiçbir olayın yazılmazdı..ki adamın yediği içtiği ve diktiği beni hiç ilgilendirmiyor..beni ilgilendiren futbolu..biraz iyi oynadığı zaman malum!!!medya hemen aleyhte yazılara başvuruyor..eğer fenerbahçe serbest bıraksın hangi takımın peşine düşeceğini cümle alem biliyor..öyle değilmi uefa şampiyonu!!!!...

bi ingliz futbolculra bakın bi kazıma az bile yapıo

Medyada amma uzattı şu Kazım oLayını . . .

Adam muhabire Ne Saldırıyo :saskin Bide Medyanın Çamuru Diyonuz Saçma Salak Bişey Olsa Neyse Dicez Ama Manşetlik Bi Haber Bu :)

meyveli agaç taşlanır...

seneye zaten burada kalacagını sanımıyorum
kaliteli oyuncu bu konuda hemfikir olmayan warmıı?

Ka-Kazım işleri Ka-Ka yapıyor FB'de

Geri