Yine ilk ilk ilk defa burada Haberd.com- Yeni hali

umutsuzca' Alıntı:
Emeğinize sağlık...ancak

lisanssız kullananlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup dava açıyorlar... Pisi pisine kendinizi yakmayın..

peki bu lisanslıları alıp kendine göre tasarlasan nasıl olur??

Hocam bende öğrenmek istiyorum

Hocam bende öğrenmek istiyorum banada yardımcı olursan sevinirim:goz:

sistem tam çalışmıyor arkadaslar..boşa indireyin..

Merhaba sayın Hackhell ciLer.. Konuyu baştan sona inceledim vede tüm mesajlarınızı okudum.

haberd.com un son hali diye bir konu açılmış vede herkes o haber script inin peşine düşmüş. Belki sitenin eski halinden bahsediyorsunuzdur bilemiyorum ama şimdi siteyi açtım vede site MyDesign in ücretsiz scriptlerin olan MyDesign Haber Sistemi v0.5.2 bununla hazırlanmış bir haber portalı.

Yok siteden çektim, yeni indirdim, eksik dosyları var felan diyede uğraşmanıza hiç gerek yok. Demo ve indirme Linklerini veriyorum, bakın inceleyin beğenirseniz sizde aynı haberd.com gibi haber sitesini ücretsiz olarak yapabilirsinmiz..

incelediğiniz sitenin en alt kısmına hiç bakmazmısınız ?? (Altyapy: MyDesign Haber Sistemi)
Kos kocamanda duruyor aşşağıda :melek :saskin

Neyse Link i veriyorum, Umarım işinize yarar...

Demo Adresi

DownLoad Adresi

Not: Moderatör arkadaşlar reklam olarak algılamasın lütfen, MyDesign le hiçbir alakam yoktur.. Amaç sadece paylaşım.. Tşk..:aşk

kardeş bende varım, çırağın olayım. :D mesajını bekliyorum..

Sana Özel Mesaj Yollayamıyorum Kısıtlama Warr Pm Olarak Msn Adresini Yollayabilirmisin

Heyy!
Warezci iyi izle bu daha önce yayinladiim eski hali degil!

Eksn haber in haberd.com icin gelistirmis oldugu yeni versionudur.
Haberd.com un yeni halidir arkadaslar,
Haberd.com a cok saldiri oldu fakat goruyorumki hala akillanmamislar, aciklari kapamamislar, mdb yollari bile ayni

Eski halini sizlere daha once vermistim, onun icin tekrar vermiycem ama eger isteyen olursa yine size buradan verebilirim.

Scriptle birlikte rar in icinde size daha once cektigim eksi ve yeni cektigim suandaki dbyide veriyorum.

Bazilari gibi sagini solini kirpip yada silip size eksik ise yaramaz halde vermem, neyse o dur, 0cinde ne var ne yok hepsini cektim :) Admin ve kullanici bilgilerini de degismedim. Ama kötü amacli kullanmayin :)

demo
Indir

devam edecek!!!

Anti virüs programlarinin trojon olarok bulduklari virüs degildir, çekmekte kullandigim zehirlerdir. Silmenizde fayda var

---------------------------------------------------------------------
Sende ben yetenekliyim diyorsan, script çekmek istiyorsan gel ögreteyim

(paylasim hak edene , paylasmasin bilene yapilir)

bunun nesi warez dalgamı geçiyosun sen :D
tertemiz mydesign haber sistemi :D

sana zahmet banada pm atarmısın bende öğrenmek istiyorum nasıl yaptığını

bana öğretirsen çok sevinir ve memnun olurum.. Şimdiden teşekkür ederim...

Geri