Yine ilk ilk ilk defa burada Haberd.com- Yeni hali

fatih1980

New member
Reaction score
0
Heyy!
Warezci iyi izle bu daha önce yayinladiim eski hali degil!

Eksn haber in haberd.com icin gelistirmis oldugu yeni versionudur.
Haberd.com un yeni halidir arkadaslar,
Haberd.com a cok saldiri oldu fakat goruyorumki hala akillanmamislar, aciklari kapamamislar, mdb yollari bile ayni

Eski halini sizlere daha once vermistim, onun icin tekrar vermiycem ama eger isteyen olursa yine size buradan verebilirim.

Scriptle birlikte rar in icinde size daha once cektigim eksi ve yeni cektigim suandaki dbyide veriyorum.

Bazilari gibi sagini solini kirpip yada silip size eksik ise yaramaz halde vermem, neyse o dur, 0cinde ne var ne yok hepsini cektim :) Admin ve kullanici bilgilerini de degismedim. Ama kötü amacli kullanmayin :)

demo
Indir

devam edecek!!!

Anti virüs programlarinin trojon olarok bulduklari virüs degildir, çekmekte kullandigim zehirlerdir. Silmenizde fayda var

---------------------------------------------------------------------
Sende ben yetenekliyim diyorsan, script çekmek istiyorsan gel ögreteyim

(paylasim hak edene , paylasmasin bilene yapilir)

Fatih rar dosyası trojen kaynıyo :D benim kasper susmadı daha :D

dostum bu script bos fakındamısınız bilmem her yer trojan ve hata dolu ve dosyaların cogu yok yanı işe yaramaz....

isteyene zehir sokup linkni vereyim kendiniz çekin
ben ne gördüysem çektim walla
yanlış çekmiş olamam
ama çekilemeyen içiboş birkaç dosyası vardı?
Onlarında bir sorun yaratcağını pek sanmıyorum

Eyvallah kardeş bir aydan beri bakıyorum verdiğin scriptler gerçekten güsel ve linkler sağlam
Paylaşımlarının devamını dilerim :D

bende

fatih1980' Alıntı:
isteyene zehir sokup linkni vereyim kendiniz çekin
ben ne gördüysem çektim walla
yanlış çekmiş olamam
ama çekilemeyen içiboş birkaç dosyası vardı?
Onlarında bir sorun yaratcağını pek sanmıyorum

kardeş şu işi bende öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusun

bende öğrenmek istiyorum kardes sana zahmet

Sizlere pm attım, Msn de görüşürüz

(Anti virüs programlarinin trojon olarok bulduklari virüs degildir, çekmekte kullandigim zehirlerdir. Silmenizde fayda var)

ne demiş adam.. sonrada.. vuris kaynıyor diyorsunuz ya bu işi bilmiyorsunuz yada çamura yatiyorsunuz emegine saglik demeniz yeterli ayip!...

Emeğinize sağlık...ancak

lisanssız kullananlar hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunup dava açıyorlar... Pisi pisine kendinizi yakmayın..

kardeş bende öğrensem bi şu ftpden dosya çekmei

Eline sağLık.Bende öğrenmek istiyorum.

bunun bazı dosyaları eksik categorys gibi birde bende öğrenmek istiyorum script çekmeyi yardımcı olurmusun

abicim banada su script cekmeyi öğretirmisin lütfen çok önemli pm atarsan sevinirim şimdiden saol

teşekkurler

Yaa ne yapacaksınız script çekmeyi? Siz önce bi scriptleri kamufla etmeyi öğrenin sonra başınız belaya girmesin... Script öle hop diye çekilmiyor bir sürü tekniği var, sitede açık olacak vs. vs. bence uğraşmayın yahu...

bİR DE kardeş hangileri zehir dosyaları yani FSO dosyaları hangileri söyle de temizleyelim sonra katakulliye gelmeyelim..

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/Default.asp, line 1

The include file 'haber_includes/connections.asp' was not found.

böyle bir hata var ben mi kuramadım acaba ne yapmam gerekir tşkler iyi çalışmalar

Geri