Yine Cumhuriyet yine yalan haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yahudi dönmeLeri [sabetayistLer] hakkınad onLarca kitap okudum, yunus nadi hakkında oLdukça biLgim var, ben yorum yaparsam yönLendirme yapmış oLur ve objektifLikten sıyrıLmış oLurum, konunun farkLı yönLere kaçmaması için kendiniz arama yapabiLirsiniz.

arama böLümüne "yunus nadi + sabetay" yazın karşınıza bakaLım neLer çıkacak :)

Bence yanlış düşünüyorsun.Bizi bildiğin konularda bilgilendirmelisin.Çünki;
bilgi sahibi bir kişi farklı kaynaklardan araştırma yapmış ve konuya vakıf olmuş demektir.Taraf olma konusuna gelince hepimiz bir taraf değilmiyiz?
Ayrıca fazla söz sarfetmek yanlış olacak ama,forumun başka yerlerinde taraf olan kişiler yok mu yetkilerini kullanan.
Boşver sende taraf ol.

Türkiye'nin en çok tekzip metni yayınlayan gazetesi sizce hangisi ? ( Bkz: Tekzip Metni - Yayınlanan gerçek dışı ve yahut yanlış haberin yüksek mahkemelerce incelenip o yayın kurumunun hafif para cezası ile cezalandırılması ve tabiyetle bu yayın kurumunun aynı yayın üzerinden özür metni yayınlaması ya da yazdırması )

Cevap: Cumhuriyet Gazetesi

Yayınladıkları tekzip metni sayısı 4 binden fazla.

Bu da onlardan birisi işte.

Tehlike'nin farkında mısınız ?​

walla kardeş helalimsin helalim
alnından öpüyom

Bu ülkede hangi gazete tarafsız yayın yapıyor ?

Bugün TRT nin bile tarafsızlığını kaybettiği apaçık ortada...

Basının tamamı Satılmış ! Hepsi Yanlı !

Ülkemde akp sayesinde her yer de olduğu gibi basındada kamplaşma var...

Akp medyası akp karşıtı medya...

Ülkemde ORTA DİREK namına birşey bırakmadı bu AKP... iki uç noktaya böldü insanları....

Artık durumu analiz edebilmek için Kendi gözlerimizi 4 açmalıyız ve Gündemi Kendimiz takip e tmeliyiz ! Bir haberi gerekirse 10 15 değişik kuruluştan okumalı !!! Yoksa kamplaşmanın göbeğine itileceğimiz garanti...

Bu ülkede artık gri renk kalmadı... Biri AK biri KARA...

Tartışmaya bile gerek yok aslında....

Direk Basıcan Sloganı...

KAHROLSUN SATILMIŞ MEDYA !

Bu ülkede hangi gazete tarafsız yayın yapıyor ?

Bugün TRT nin bile tarafsızlığını kaybettiği apaçık ortada...

Basının tamamı Satılmış ! Hepsi Yanlı !

Ülkemde akp sayesinde her yer de olduğu gibi basındada kamplaşma var...

Akp medyası akp karşıtı medya...

Ülkemde ORTA DİREK namına birşey bırakmadı bu AKP... iki uç noktaya böldü insanları....

Artık durumu analiz edebilmek için Kendi gözlerimizi 4 açmalıyız ve Gündemi Kendimiz takip e tmeliyiz ! Bir haberi gerekirse 10 15 değişik kuruluştan okumalı !!! Yoksa kamplaşmanın göbeğine itileceğimiz garanti...

Bu ülkede artık gri renk kalmadı... Biri AK biri KARA...

Tartışmaya bile gerek yok aslında....

Direk Basıcan Sloganı...

KAHROLSUN SATILMIŞ MEDYA !

Öyle bi yazmışsınki sanki medya akparti kurulmadan önce medya tertemizdi safdı sonra bozuldu =)

Sen hiç bu kadar gördün mü medyanın bu kadar suçlandığını ?
Son 5 senedir herkes yaka silkmiyormu ?

Bugün medyadan başbakan rahatsız. Bugün medyadan Büyükanıt rahatsız. Bugün medyadan mhp chp hatta dtp bile rahatsız...

Basından mesut mutlu olan varsa bilmiyorum artık....

Bu yerel medyalarda bile aynı şekilde...

Ankaranın Polatlı ilçesinde 2 gazete var 2 televizyon var iken çıktı sayıları 4 'e 5 'e

küçücük ilçede birinin ak dediğine biri kara diyor....
Bu yerel de bile böyle ise geneli pek fazla umursamamak gerek !

Yalnız benim tespitim son 5 yıl içinde özellikle son 2 yıl içinde bu duruma gelindi... Diye

Artık bilemem.. Siz ne düşünüyosunuz

Tekzip yemeyi yani yalan söylemeyi tarafsızlık göstergesi olarak gören kişilerin olduğunu görmek gerçekten ibretlik bir durum

Rutini bozmuyor seni tebrik ediyorum Süpersin yalan söylemeyi tarafsızlık olarak gören arkadaş Tek kelime süpersin(=

Konu Yine İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı. Kural İtibarı İle Birsürü Kişinin Ban Alması İçten Bile Değil, Şunu Unutmamak Lazım, Son Zamanlarda Medya Sektöründe Büyük Bir Dejenarasyon Yaşanıyor. Hemen Hemen Bütün Gazetelerde İşini Geldiği Haberi, Değiştirip İstediği Gibi Veriyor. Böyle Olunca Haber Kaynakları Tartışılmaya Başlıyor. Yinede Forumun Kuralları Var, Sadece Haber İle İlgili Yorum Yapılsın...Konu Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri