Yine bir FTP Keylogger !! Yine Mail derdi Yok !! LttLogger 2.0 !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turk_Hard Paylasımın İçin Saol Program Calışıyo Denedim.. öle Caf Caf Li Bişey Deil Ama Sonucta İstenilen Neticeye Ulaştırıyo.. CAlışmıyo Diyen Arkadaslar Konuyu iyi incelesin..

SeLametLe..

Payşaım için teşekkürler

Bence en iyisi E-Mail e gelen log lar :durdurun

Payşaım için teşekkürler

Bence en iyisi E-Mail e gelen log lar :durdurun

elinde sürekli çalışan bir smtp server var herhalde..

varsa bizimle de paylaş lütfen.. burada arkadaşların gmai'in arada bir çalışan server'ları ile başları dertte çünkü..

abi bn ardamax kullanıom gsmtp185.google.com yapıoyom atüüürr mail...Ama geçen ark.gilde yaptım bi server atmadı:p blki bn mail ayarlarını yannış yapmışımdır assında vistada çıktı yeni nessil hack programları çıkması lazım ama bnnm beklentim yeni nesil vistada daill hack programları 2008 in yaz ayına doğru çıkar

Kim bilir...

TuRK_HaRD Bişi SoRucam . biz şimdi keylogger kullanıyoruz milletin bilgileride bize geliyo tmmda Bu Programı yazanlarada Bizim bilgilerimiz Gidiyomu . Şimdiden teşekkürler

TuRK_HaRD Bişi SoRucam . biz şimdi keylogger kullanıyoruz milletin bilgileride bize geliyo tmmda Bu Programı yazanlarada Bizim bilgilerimiz Gidiyomu . Şimdiden teşekkürler

güvenilir coderların programlarını kullanırsanız, piyasada gezinen her programa el atmazsanız, popüler olanlarla uğraşırsanız bir sıkıntı çıkmaz.. bu tarz sizi de hedef alan programlar zaten popülerleştikçe anlaşılır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri