onlar öldürünce adı vahşet biz öldürünce adı cihat,zafer, fetih oluyor ilginç bir durum gerçekten...
:durdurun:durdurun:biggrin:biggrin:clap:clap sen mi alcan aklımı yürü git işine bak önce konuşmayı öğren sonra gel buraya terbiyeli ol birazda bu kadar yeter sana hadeee bakim yallah...
ne saçmalıyon sen anlayan varsa beri gelsin...neyse bunların hepsi böyle zaten işleri güçleri olay çıkartmak...
inan bana senin aklını zevkle alırım varmısın
ya üc dört tane zeka özürlü var bu başka bi konu yok bence
Biz ne zaman Katil köpekleri savunan yahudi yaltakçılarını BİZ olarak görmüşüz
Hayal dünyan çok geniş herhalde
Cihad Allah yolunda yapılan hertürlü mücadeleyi içerir ve Allah cc. Kendi Kelamı Kuran'ı Kerimde Bir masumu öldürmenin cezasını Apaçık bildirmiştir.
O yüzden Bu Kanıbozuk şerefsizlerin yaptığı katliamlarla Cihad yani Allah cc. yolunda verilen mücadeleleri kendi aklının yettiği ölçüde bir tumaya çabalama cehaletin komikliğinin önüne geçiyor
İsrail kadın çoluk çocuk demeden KAHPECE Katliamlar yaparken bu sözleri Türkçe konuşan birilerinden duymak ibret verici...
Bizim Ecdadımız Yüzyıllar boyu ne FETİH'ler gerçekleştirdi ne ÇAĞ'lar kapatıp açtı
Hiçbirinde Masum sivillerin üzzerine ölüm olup yağmadı
Bizim farkımız buydu
Sizin anlayamıyacağınız tek noktada budur..
senin kafana iki günde 220 roket atarlarsa çiçek atarmısın??
hak ettiler. boş yere ağlıyorlar..
Kimin kime roket attığı beni ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren israilin hamasın yanında yüzlerce masum insanı öldürmesi.Türkiye kaç kere sınırdışı operasyon yaptı,hangi operasyonda bir masumun burnu kanadı? Şimdi derin bir nefes al ve suçluları değil, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın sadece masumları düşün .Ve bir daha söyle hak ediyorlarmı masum insanlar bu bombaları?
senin kafana iki günde 220 roket atarlarsa çiçek atarmısın??
hak ettiler. boş yere ağlıyorlar..
HAYIR BEN CİHAD YAPANLARA İNANMIYORUM kii ALLAHTA İNANSIN.
Filistinde sivil insanları öldürsünler vatanlarına bayraklarına saldırsınlar sonra filistin karşılık verince suçlu oluyor . yok efendim 220 roket atmışdaa ona karşılık çiçek verilirmiş mi dee . ırz düşmanları namussuz şerefsiz insanların saldırılarını savuncak kadar haysiyetsiz değilim. safım yolum bellidir ALLAH a şükür
buradan çıkan sonuç ne para için topraklarını peşkeş çekmeyeceksin elin adamı yarın gelir toprak benim der tepene biner...
seni koruyanı gerçek dost bildiklerini(abd ab gibi emperyalistlerden bahsetmiyorum) küçük menfaatler için arkadan vurmayacaksın...
adil olacaksın hiç bir ülkenin sivilini hedef alan terör saldırılarına izin vermeyeceksin...
Filistin bugünleri geçmişte yaptığı büyük hatalar yüzünden yaşıyor.İsrail ise insani duyguları alınmış gibi top tüfek saldırıyor sivil yaşlı çoluk çocuk demeden.iki tarafında büyük hataları var ama hata ne olursa olsun sonuç bu olmamalı.olayı dinsel temasından çıkarıp insani olarak bakıyor ve her iki milletin sivillerine üzülüyorum.yapmadıkları şeyler yüzünden cezayı hep onlar çekiyor yıllardır.Allah'tan dileğim ortadoğuda yıllardır süre gelen savaşın durmsı.insan katliamının kimseye bir faydası yok artık.
osmanlıya ihanetlerinin bedelini ödüyorlar..
daha da ödeyecekler.
rahatlık popolarına battı. seni ingiliz altınlarına satıp arkandan hançerleyerek batının kucağına oturdular. batı da onlara israili hediye eddi
bi laf vardır. ver ç.künü ellere, vur k.çını yerlere..
istedikleri kadar vursunlar. geçmiş olsun..