€rd@ls10;3888207' Alıntı:sana kimsenin saldırdığı falan yok .konuyu da sapıtma yazacaksan adam gibi yaz fikrini .sen yahudi sempatizanısın galiba...
allah allah ben bu helfun u anlamadım burda bi vahşet yapılıyor sen hala kelime oyunlarıyla uğraşuyorsun allahın gazabı israilin üstüne olsun
helfun yoksa sende yahudimisin ?
allahın adaleti büyüktür yaptıkları yanlarında kalmayacak
Allah topunun belasını versin!
onlar öldürünce adı vahşet biz öldürünce adı cihat,zafer, fetih oluyor ilginç bir durum gerçekten...
haklısın minimize arkamızdan vurdukları dogrudur lakin vuranlardan sanırım hiç birisi yaşamıyor ve orada şehit olanlarında bu konuyla alakası oldugunu sanmıyorum ama surada yanılıyorsun biz birlik olamazsak biz bir olamazsak bu iş nasıl olacak o zaman o böyle yapsın iyi su böyle yaptı geber ya bunun ehli müslümanlıkla ne alakası var senin orada dindaşın ölüyor senin orada belkide bir savas olursa yanındaki kardeşin ölüyor elinizi vicdanınıza koyun
onlar öldürünce adı vahşet biz öldürünce adı cihat,zafer, fetih oluyor ilginç bir durum gerçekten...
uçuş serbest hocalar tutan yok ..kolay gele...
bakınız beyler herkez aynı düşüncede olacak diye bir olay yok yanlız herkes yazdıklarına dikkat etsin sen hoca diye hitap ederken ben sana bir kelime yazsam hosuna gidermi sanırım gidmez gider dersen biraz kişiligine dikkat et derim
HelLfuN yorumsuzsun biliyormusun ayrıca sacmalamak senin yazdıgın kelimeler yanında biraz masumca kalır akıllı ol ki aklını almasınlar