Yiğit Bulut: ''Erdoğan en güçlü lider

İyide kardeşim Ferit İlsever'in bizim adamımız olduğunu nerden çıkardın bu bir...

İkincisi barzani ve talabaniye esip gürleyen, ertesi gün onlarla kucak kucağa pozlar veren yine sizin başbakan ve cumhurbaşkanınız değilmiydi...

terörist başını yüceltip ona "sayın" diye hitap eden ama sıra şehitlerimize gelince onları aşşağılayan, onlara "kelle" diyip ailelerine de "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyerek yaralarına tuz basan...Ve seçim süreci yaklaşınca da onlardan özür dileyen...."üç kuruşluk" tazminata mahkum olan (anlama dikkat: şehit aileleri burada üç kuruşluk adama üç kuruşluk dava açtık demişlerdir)...Ayrıca terör yine akp'nin iktidara gelmesiyle hortlamıştır....Bunu kabul edelim...

Kendi ülkesini mahkemeye veren ve kayıp trilyon davasından hükümlü yine sizin cumhur reisinizdi hatırlarsanız...

Şehit cenazelerinde yuhalanan sizin boşbakanınız ve cumhurbaşkanınız değilmiydi...

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde abdullah gül dışında yuhalanan başka bir cumhurbaşkanı oldumu...abdullah gül bir ilkti...tarihte ilk defa bir cumhur reis yuhalandı....

akp faşizmi kendisine muhalefet olan herkesi bir bir içeri aldı...Askerleri bile...Ama bir tane pkk lı bile içeri almadılar...

akp faşizmini savunan sahte demokratlar sizi...

:clap:clap:clap

peki bende bisi diyim o zamann...
e o zamanda bende diyeyimki akp teröre ve yandaslarına prim tanımadı diye terörist eylemler yapıyo pkk...akp nin iktidarda olması rahatsız ediyo varlıklarını diyerim
peki sen bunu nasıl reddedicen...

AKP yıllardır terore ve yandaşlarına tanıdıgı primler sayesinde buralara geldi...

2007 secimlerinde kürtlerin %80 i AKP ye oy verdi... Neden acaba??

Şimdi de umduklarını (onlara vaad edilenleri) bulamadıkları için eylemler yapılıyor...

tayyibin hakkında yanında diz çöktüğü kişinin hakkında senden daha çok şey bildiğime eminim.......

Merak ettim gerçekten madem bu kişi hakkında bilginiz var bi zahmet söyleyin de biz de aydınlanalım olmaz mı

sadece sana sormuyorum tanımadığı bir kişi hakkında bol keseden sallayan çok bilmişlere soruyorum

Bu kişi hakkında biraz bilgi verin

Gerçi her sakallıyı deden sanma diye bir laf vardırya sizde her sakallıyı Usame bin lain sanıyorsunuz

Merak ettim gerçekten madem bu kişi hakkında bilginiz var bi zahmet söyleyin de biz de aydınlanalım olmaz mı

sadece sana sormuyorum tanımadığı bir kişi hakkında bol keseden sallayan çok bilmişlere soruyorum

Bu kişi hakkında biraz bilgi verin

Gerçi her sakallıyı deden sanma diye bir laf vardırya sizde her sakallıyı Usame bin lain sanıyorsunuz

sakallı olması tüysüz olması entel olması bişey ifade etmiyo.....

talabani den bahsediyoruz..
hani şu Irak cumhurbaşkanı...Celal talabani....
hani şu eylül 2006 da ırak sınırına geçen pkk lıları Türkiye ye iadesini önleyecek anayasayı hazırlayan yönetimdeki BAŞROL oyuncusu.....

sakallı olması tüysüz olması entel olması bişey ifade etmiyo.....

talabani den bahsediyoruz..
hani şu Irak cumhurbaşkanı...Celal talabani....
hani şu eylül 2006 da ırak sınırına geçen pkk lıları Türkiye ye iadesini önleyecek anayasayı hazırlayan yönetimdeki BAŞROL oyuncusu.....

ya güldürmeyin insanı

arkadaş sana net bir soru sormuş

siz o resimdeki sakallı kişiyi tanıyormusunuz tanıyorsanız adı nedir nerelidir ne iş yapar

madem terörsit ise

yaptığı terör eylemlerinden sadece bir tanesini söylesene

eğer söyleyemezsen bilki

sen ve senin gibiler bilgi sahibi olmadan ahkam kesen bilgi yoksunu kişilersiniz

ya güldürmeyin insanı

siz o resimdeki sakallı kişiyi tanıyormusunuz tanıyorsanız adı nedir nerelidir ne iş yapar

madem terörsit ise

eğer söyleyemezsen bilki

sen ve senin gibiler bilgi sahibi olmadan ahkam kesen bilgi yoksunu kişilersiniz

Resimde diz çöken Atatürk ün karşısında sap gibi durmayan kişidir.
Koltukta oturan Birzamanlar ABD nin desteğiyle O zanmanki sovyetlere
karşı savaş yapanların lideriydi...

ya güldürmeyin insanı

madem terörsit ise

eğer söyleyemezsen bilki

dur önce sana bilgi sahibi olmadan ahkam kesenler kimlermiş bi link veriym benim restimi oku bi delen cevabı oku ve GELEMEYEN CEVAPLARI

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/511321-ihale-dersleri-2.html#post3760078

gelelim TALABANİYE

terörist değil de ne???

başta TÜRK düşmanı

terörü en çok destekleyen ülkelerden birinin cumhurbaşkanı ,Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği lideri Celal Talabani.........

SEN BU DEDİKLERİMDEN BİŞEY ANLAMADIYSAN HALA ANLAMAYA ÇALIŞMA BENİM LAFIM ANLAYANA

BAK tekrar ediym "IRAK KÜRDİSTAN YURTSEVERLER BİRLİĞİ LİDERİ""

resimdeki kişinin talabani olması ayrı bi facia da zaten bunu birilernini tam olarak bilip bilmemesi bişeyi değiştirmez........

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ ADAM ETEK ÖPÜYO İŞTE GERÇEKLER ACIDIR KABULLENMEMENİZİ ANLARIMMMMM:::::::::::::.

dur önce sana bilgi sahibi olmadan ahkam kesenler kimlermiş bi link veriym benim restimi oku bi delen cevabı oku ve GELEMEYEN CEVAPLARI

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/511321-ihale-dersleri-2.html#post3760078

gelelim TALABANİYE

terörist değil de ne???

başta TÜRK düşmanı

terörü en çok destekleyen ülkelerden birinin cumhurbaşkanı ,Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği lideri Celal Talabani.........

SEN BU DEDİKLERİMDEN BİŞEY ANLAMADIYSAN HALA ANLAMAYA ÇALIŞMA BENİM LAFIM ANLAYANA

BAK tekrar ediym "IRAK KÜRDİSTAN YURTSEVERLER BİRLİĞİ LİDERİ""

resimdeki kişinin talabani olması ayrı bi facia da zaten bunu birilernini tam olarak bilip bilmemesi bişeyi değiştirmez........

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIĞINIZ ADAM ETEK ÖPÜYO İŞTE GERÇEKLER ACIDIR KABULLENMEMENİZİ ANLARIMMMMM:::::::::::::.

hah hahah hahahah güleceketim ama vazgeçtim

Sen daha resim deki kişinin kim olduğundan haberin yok

gelmiş burada birde ahkam kesiyorsun

bak sana bir teklifim var

sen önce git o kişinin kim olduğunu öğren gel ondan sonra konuşalım

her şeyi bizden beklemeyin biraz araştıp öğrenin

başkalarından duyduğunuz yalan yalnış bilgileri burada satmaya çalışma

İmza;3764640' Alıntı:
hah hahah hahahah güleceketim ama vazgeçtim

Sen daha resim deki kişinin kim olduğundan haberin yok

gelmiş burada birde ahkam kesiyorsun

bak sana bir teklifim var

sen önce git o kişinin kim olduğunu öğren gel ondan sonra konuşalım

her şeyi bizden beklemeyin biraz araştıp öğrenin

başkalarından duyduğunuz yalan yalnış bilgileri burada satmaya çalışma

dur ya ne talabanisi...
kendimi fazla kaptırmışım

fena pot kırdık herneyse

hatalı
oldum mu kabul ederim her zaman.........

ama önceki yazılarım da da dedim "benim veya bi başkasının koltuktakinin adını bilmemesi Tayyibin ne olduğu gerçeğini değiştirir mi???

tayyipvetaliban.jpg

Okumanız yoktur diye bir daha yazıyorum. O sakallının kim olduğunu soran güruh...

YER : İSTANBUL FATİH'İN ÇARŞAMBA SEMTİNDE BİR EV

KOLTUKTA OTURAN ADAM : PENTAGON ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'İN USAME BİN LADEN'İN YARDIMCISI OLARAK TÜM DÜNYADA ARADIĞI ŞERİATÇI TERÖRİST GÜLBEDDİN HİKMETYAR.

ETEĞİNİN DİBİNDE SAYGIYLA DİZ ÇÖKEN ADAM : TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BOŞBAKANI R.T.E.

Gülbeddin HİKMETYAR İstanbul'da Kasım 2003'te gerçekleştirilen HSBC ve Sinagog patlamalarının bir numaralı fikir sahibidir. Bombalar bizzat TALİBAN'dan getirilmiştir...

Ayrıca kendisi Türkiye cumhuriyeti hükümetinin 28 mart 2003 tarihinde imzaladıgi ve cumhurbaşkanı'nın da o­nayından sonra, resmi gazete'de yayımlattılan karar geregince azılı terörist listesinin altıncı sırasındadir.

1970'li yılların başında afganistan'daki arasında etkin olan hizb-i islami örgütünü kurup afgan cihadını baslatmistir. hikmetyar, afganistan'da yıllar süren kanlı iç çatışmaların ardından 1990'da başbakan koltuğuna oturup dini liderlerle birlikte ülkeyi yönetmeye çalıştı. başbakanlığı'nda kanlı bir diktatör olan hikmetyar, bir süre sonra muhalif güçler tarafından devrildi. fakat, iktidarı bırakmak niyetinde olmayan hikmetyar, kendini deviren güçlerle ve ülkede yönetimi tamamen ele geçiren taliban'la hemen uzlaştı. hatta, afganistan'da 'misafir' olduğu söylenen terörist el kaide örgütünün lideri usame bin ladin'le çok sıkı ilişki içine girdi.
uluslararası kaynaklara ve özellikle pentagon'a göre, 11 eylül saldırılarının bir planlayıcısı bin ladin ise diğeri de gülbeddin hikmetyar. hikmetyar; abd'nin afganistan'a girmesinin ardından ülkesinden kaçtı. bin ladin'le olan birlikteligini bir demecinde şöyle anlattı:TALİBAN ve EL KAİDE ile ölene kadar birlikteyim. şanlı cihadımız, tüm dünyada devam edecek...'

10.07.2003 / star gazetesi

Star 10.07.2003' Alıntı:
Pentagon, ABD Kongresi ve Birleşmiş Milletler, 'Hikmetyar şeriatçı terörist. Dünya için büyük bir tehdit. onu destekleyen kişi ve ülkeler cezalandırılacak' diyor. Türkiye Cumhuriyeti, 'Bu azılı teröristin malları dondurulsun' kararı veriyor. Başbakan Tayyip Erdoğan, onun dizlerinin dibinde oturuyor... 1-BAKANLAR KURULU KARARI: TERÖRİST ABD Kongresi'nin 19 Şubat'ta aldığı 'Hikmetyar dünyayı tehdit eden teröristtir. Bütün malvarlığı dondurulmalıdır' kararının ardından, Birleşmiş Milletler de benzer yönde bir karar aldı. Bu karar, kabul edilmesi için BM'ye üye tüm ülkelere olduğu gibi Türkiye'ye de gönderildi. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, bu BM kararını 28 Mart 2003 tarihinde imzaladı ve Cumhurbaşkanı'nın da onayından sonra, Resmi Gazete'de yayımlattı.

Kaderin cilvesine bakın ki, Hikmetyar'ı 'en önemli terörist' ilan eden Bakanlar Kurulu kararının altında Başbakan olarak Tayyip Erdoğan'ın imzası vardı. Tayyip'in imzasıyla kanun haline gelen karara göre, Gülbeddin Hikmetyar, azılı terörist listesinin altıncı sırasına konuluyor, Türkiye'deki malvarlığı donduruluyordu.
Kararın altında imzası olan bakanlar açısından bu iş, Hikmetyar'ı tanımadıkları için, 'sıradan' bir olaydı. Ancak, Hikmetyar'ın dizlerinin dibine oturmuş biri olarak o kararı imzalamak, Başbakan için kolay değildi. Tayyip, tıpkı kendisine ait sözdeki gibi yaptı, 'Mücadeleyi iktidara götürme noktasında gerektiğinde papaz elbisesi dahi giyerim' dedi ve Gülbeddin Hikmetyar'ın kararını sessiz sedasız imzalayı-verdi...
2-PENTAGON: HİKMETYAR'I DESTEKLEYEN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILACAK
İŞTE bir belge daha... Belge, CDI (Center for Defanse Information) yani ABD Savunma Bilgi Merkezi kaynaklı... Başında ABD'li emekli askerlerin bulunduğu CDI, Amerikan Kongresi de dahil olmak üzere ABD Hükümeti'ne, işbirliği içindeki bazı ülkelerin hükümetlerine, uluslararası ajanslara bilgi ve analiz desteğinde bulunuyor.
CDI'ın, Hikmetyar'ı 'Dünyanın en azılı teröristleri' listesinde ilk sıralara taşıyan raporunda aynen şu bilgiler yer alıyor:
Hikmetyar'ın güçleri, ABD'ye rağmen Afganistan'da büyük bir bölgeyi hâlâ denetimi altında tutabiliyor.
CIA, köktendinci Gülbeddin Hikmetyar'ı ve örgütünü, bütün köktendinci diğer örgütlerin en büyük yardımcısı olarak görüyor.
Taliban ve El-Kaide, Hikmetyar'ın kanatları altında tekrar yapılanmaya çalışıyor.
CIA, Afganistan'daki en büyük tehlike olarak Gülbeddin Hikmetyar'ı görüyor.
CIA, Hikmetyar'a yönelik 2002 yılının Mayıs ayında bir suikast girişiminde bulundu. Suikast girişimi, CIA'e ait insansız bir uçak tarafından gerçekleştirildi. Ancak sonuç alınamadı.
Hikmetyar, Afganistan'da Koalisyon Güçleri'ne ve ISAF kuvvetlerine defalarca saldırdı.
19 Şubat 2003'te, ABD Kongresi kanun hükmünde bir kararnameyle Hikmetyar'ı 'Dünyayı tehdit eden bir terörist' olarak ilan etti. Ameri-ka'daki malvarlığını dondurma kararı aldı.
ABD aynı kararda, Hikmetyar'a destek veren kişi ya da ülkelerin en sert şekilde cezalandırılacağını duyurdu.
KİM BU GÜLBEDDİN HİKMETYAR?
GÜLBEDDİN Hikmetyar, 1970'li yılların başında Afganistan'daki Peştunlar arasında etkin olan Hizb-i İslami örgütünü kurup Afgan ciha-dını başlattı... Hikmetyar, Afganistan'da yıllar süren kanlı iç çatışmaların ardından Başbakan koltuğuna oturup dini liderlerle birlikte ülkeyi yönetmeye çalıştı. Başbakanlığı'nda kanlı bir diktatör olan Hikmetyar, bir süre sonra muhalif güçler tarafından devrildi. Fakat, iktidarı bırakmak niyetinde olmayan Hikmetyar, kendini deviren güçlerle ve ülkede yönetimi tamamen ele geçiren Taliban'la hemen uzlaştı. Hatta, Afganistan'da 'misafir' olduğu söylenen terörist El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'le çok sıkı ilişki içine girdi.
Uluslararası kaynaklara ve özellikle Pentagon'a göre, 11 Eylül saldırılarının bir planlayıcısı Bin Ladin ise diğeri de Gülbeddin Hikmetyar. Hikmetyar; ABD'nin Afganistan'a girmesinin ardından ülkesinden kaçtı. Şu anda Afganistan'da mı, yoksa başka bir ülkede mi olduğu bilinmeyen, ancak her yerde aranan Hikmetyar, Taliban ve Bin Ladin'le beraber olduğunu bir demecinde şöyle anlattı: 'Taliban ve El-Kaide ile ölene kadar birlikteyim. Şanlı cihadımız, tüm dünyada devam edecek...'

Gözle okumak önemli değil beyinle yorumlamak lazım...

dur ya ne talabanisi...
kendimi fazla kaptırmışım taliban........

isim olarak birbirine benziyo..

herneyse sen şimdi göbek at biraz

taurus koltuktakini talabani biliyo ama

BİZİM tayyip TALİBANın eteğini öpüyo diye kendini avut işte.........

yine bilemedin :)

sana ve senin gibilere yarına kadar süre

eğer o resimdeki kişinin kim olduğunu öğrenemezseniz

bir daha bir şey biliyormuş ayaklarına yatıp bu bölümde bilgi kirliliği yapmayın :)

yine bilemedin :)

sana ve senin gibilere yarına kadar süre

eğer o resimdeki kişinin kim olduğunu öğrenemezseniz

bir daha bir şey biliyormuş ayaklarına yatıp bu bölümde bilgi kirliliği yapmayın :)

helal olsun kardesim...

tayyipvetaliban.jpg

Okumanız yoktur diye bir daha yazıyorum. O sakallının kim olduğunu soran güruh...

YER : İSTANBUL FATİH'İN ÇARŞAMBA SEMTİNDE BİR EV

KOLTUKTA OTURAN ADAM : PENTAGON ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'İN USAME BİN LADEN'İN YARDIMCISI OLARAK TÜM DÜNYADA ARADIĞI ŞERİATÇI TERÖRİST GÜLBEDDİN HİKMETYAR.

ETEĞİNİN DİBİNDE SAYGIYLA DİZ ÇÖKEN ADAM : TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BOŞBAKANI R.T.E.

Gülbeddin HİKMETYAR İstanbul'da Kasım 2003'te gerçekleştirilen HSBC ve Sinagog patlamalarının bir numaralı fikir sahibidir. Bombalar bizzat TALİBAN'dan getirilmiştir...

Ayrıca kendisi Türkiye cumhuriyeti hükümetinin 28 mart 2003 tarihinde imzaladıgi ve cumhurbaşkanı'nın da o­nayından sonra, resmi gazete'de yayımlattılan karar geregince azılı terörist listesinin altıncı sırasındadir.

1970'li yılların başında afganistan'daki arasında etkin olan hizb-i islami örgütünü kurup afgan cihadını baslatmistir. hikmetyar, afganistan'da yıllar süren kanlı iç çatışmaların ardından 1990'da başbakan koltuğuna oturup dini liderlerle birlikte ülkeyi yönetmeye çalıştı. başbakanlığı'nda kanlı bir diktatör olan hikmetyar, bir süre sonra muhalif güçler tarafından devrildi. fakat, iktidarı bırakmak niyetinde olmayan hikmetyar, kendini deviren güçlerle ve ülkede yönetimi tamamen ele geçiren taliban'la hemen uzlaştı. hatta, afganistan'da 'misafir' olduğu söylenen terörist el kaide örgütünün lideri usame bin ladin'le çok sıkı ilişki içine girdi.
uluslararası kaynaklara ve özellikle pentagon'a göre, 11 eylül saldırılarının bir planlayıcısı bin ladin ise diğeri de gülbeddin hikmetyar. hikmetyar; abd'nin afganistan'a girmesinin ardından ülkesinden kaçtı. bin ladin'le olan birlikteligini bir demecinde şöyle anlattı:TALİBAN ve EL KAİDE ile ölene kadar birlikteyim. şanlı cihadımız, tüm dünyada devam edecek...'

Gözle okumak önemli değil beyinle yorumlamak lazım...

Buyur KARANLIK... Belki zihnin aydınlanır.

hiç gerek yoktu... ben biliyorum bileceğimi bu konuda.. da sen neden rahatsız oluyosun ki.. anlamadım... ben inanmıyorum habere.. yani inananada diyecek bisey bulamıyorum...

isim doğru ama bilgilerin hepsi yalnış

oysa ben size yarına kadar süre vermiştim

soruyu çözdüm zannedipte öğretmenin gözüne girmek için koşan tembel öğrenciler

gibisiniz :)

otur yerine sııfır :)

dur ya ne talabanisi...
kendimi fazla kaptırmışım

fena pot kırdık herneyse

hatalı
oldum mu kabul ederim her zaman.........

ama önceki yazılarım da da dedim "benim veya bi başkasının koltuktakinin adını bilmemesi Tayyibin ne olduğu gerçeğini değiştirir mi???

bak ne yazmışım bunu niye görmek istemiyon onu anlamadım.............

gelelim gülbeddin hikmetyar.........

türkiye cumhuriyeti'nin "terörist" diye nitelendirdiği, dünyanın 11 eylül saldırılarının arkasında olduğunu ileri sürüp peşinde olduğu afganistan uyruklu kimse..

bizi daha çok ilgilendiren tarafı ise dizinin dibindeki şahsiyet;:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Geri