Yiğidolar 7-8 Futbolcu İle Yollarını Ayıracak !

yi6it

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Yiğidolar 7-8 futbolcuyla yollarını ayıracak. Yeni sezona 3 yabancı, 5 de yerli oyuncu transfer edilerek "Merhaba" denecek.

uygun-b.jpg

Uygun, lige ayrı bir renk kattılarını da belirterek, "Oynadığımız futbol ile bir çok insanın beğenisini kazandık. Şampiyon olmak istiyorduk ama olmadı" diye konuştu.

Sivasspor’da yeni sezonda köklü değişiklikler olacağını da vurgulayan Uygun, "Yeni sezonda büyük hedeflerimiz var. Artık her geçen sezon çıtamızı biraz daha yükseltmek istiyoruz. Bunun için yönetim ve yardımcılarım ile yapacağımız bir toplantı sonrası 7-8 futbolcu arkadaşımız ile yollarımızı ayıracağız. Bu arkadaşlarımıza bize verdikleri emek için teşekkür edip kendilerine kulüp bulmalarını isteyeceğiz. Biz de 3 yabancı ve 5 yerli oyuncu transferi yapıp yeni sezona öyle başlayacağız. Artık birlik zamanı. Tüm Sivaslıların yapacakları yardım ve desteklerle çok daha güzel yerlere geleceğiz" dedi.

Sivasspor.com

ßüLent Uyqun'unun TRT KanaLında ßeşiktaşımız Hakkında SöyLediqi GüzeL SözLer Sonrası Ayrıca Adam Gißi Tebrik Ettıkten Sonra,ßizde Sivası Teßrik Ediyoruz 2.oLupta ŞampiyonLar Liqine Gittiqi İçin.. ßeraßer oLup uLkemızı En GuzeL ŞekıLde TemsıL Edicez..

MozoLe Miяach;4349997' Alıntı:
ßüLent Uyqun'unun TRT KanaLında ßeşiktaşımız Hakkında SöyLediqi GüzeL SözLer Sonrası Ayrıca Adam Gißi Tebrik Ettıkten Sonra,ßizde Sivası Teßrik Ediyoruz 2.oLupta ŞampiyonLar Liqine Gittiqi İçin.. İçin ßeraßer oLup uLkemızı En GuzeL ŞekıLde TemsıL Edicez..

İnşallah... Bizim kimseye ne sözümüz olur ne birşeyimiz .. Hep beraber bu işin altından kalkacağız...

İnşallah... Bizim kimseye ne sözümüz olur ne birşeyimiz .. Hep beraber bu işin altından kalkacağız...

ßiLicayı FeLan Satmamanız Lazımdı AsLında... Fenere Vericeksınız Adamı Sonra Yenı ßı Oyuncu Arıyacaksınız.. Hemde ŞampiyonLar Liqi Zamanı..Şu AdamLara Kimse Oyuncusunu Kaptırmasın Ya...!!

MozoLe Miяach;4350011' Alıntı:
ßiLicayı FeLan Satmamanız Lazımdı AsLında... Fenere Vericeksınız Adamı Sonra Yenı ßı Oyuncu Arıyacaksınız.. Hemde ŞampiyonLar Liqi Zamanı..Şu AdamLara Kimse Oyuncusunu Kaptırmasın Ya...!!

Büyük Bir Hataydı Ama Olsun Bülent Uygun Yerine Bulur Birisini ...

ßen İnanıyorum ße$ikta$ GüseL TemsiL Edicek. . .
Ama SivasSpor'un i$i Gerçekten Mucize. . .

Sivassporun gruplara kalmasını çok istiyorum.
2 Türk takımı harika bir şekikde temsil ederiz umarım.
Ama zor görünüyor.
Arsenal falan olacak sanırım rakipleri..

sivasspor gruplari gecemezse bile en azindan cok guzel bir tecrübe edinecek

Sivas şampiyon olamasa da şampiyonlar ligine gitme şansı yakaladığı için tebrik ediyoruz kolay değil o kadar takım içinden sıyrılmak. üstelik süpr lig tecrübesi de fazla yokken. İnşallah Beşiktşla beraber en iyi şekilde temsil edecekler Türkiyeyi

Tüm Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..

Geri