Yetki TaLebi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ Hayırlısı olsun

zaten zamanında romantizm de oldukça güzel konularını görüyordum ve o bölümle cidden ilgileniyordun artık ortada bi engel kalmadığına göre seni tekrardan o bölümde yetkili görmeyi isterim...şimdiden hayırlı olsun diyim:melek

+1903

ehuehuehue bak benimde aklıma geldi şimdi :durdurun ben onu mawi hatun yapıp kılıktan kılıa sokmuştum oda kediliimle eğlenmişti :durdurun :durdurun

+1967 Hoş geldin tekrar aramıza birde şu yazı biçimin düzelse ne kadar sevicem seni zoraki okuyorum valla :)

bende sizin gibi olmak istiyorum heckhell yani nasıl olabilrim bana biraz ders veririmsiniz yaşım biraz ufak ama sizin gibi büyüklerim ders verise ögrene bilirim yaşım 16

bende sizin gibi olmak istiyorum heckhell yani nasıl olabilrim bana biraz ders veririmsiniz yaşım biraz ufak ama sizin gibi büyüklerim ders verise ögrene bilirim yaşım 16

arkadaşım biz hack işlerini bıraktık. sitede hack ile ilgili döküman ve bilgi yasak. ama forum hack dökümanı olmadan da çokkk çok süper. az takıl foruma. çok hoşuna gidecek.

bu formu ark tavsiye etti daha önce bilmiyodum bugun ögrendim ögrenir ögrenmez geldim hepinize kolay gelsin allah başımızdan eksik etmesin:D

görevin hayırlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri