Yetki Talebi!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALpMontana

КЯaL´da TaNıMaM КuяaL´da
Reaction score
0
slm arkadaslar
zaten suanda bilgisayar odev tez bolumunde aktıf olarak çalısmakdayım
bilgisayar programcılğından mezun olduğum icin bu bolumu seçmısdım
ancak sunda gormekteyımki
Delphi & Visual basic & C / C++/C#/Java
paylasdığım çoğu konunu deLphi olması nedeniyle.ve
bolumunde açık var
bir delphi programcı olduğum için
c dende 1yıla yakın çalısmalarım var
eğer onaylarsanız egtim oğretim bolumunde
Delphi & Visual basic & C / C++/C#/Java de talibim

benden sonuna kadar ++++
senden iyisinimi bulucaklar :)

+1967 tam destek var benden kardeşime bence çok yararlı olursun

ewt oRda ciddi biR boşluk var yapabilirm diosan neden oLmasın +1

benim c++ ödevlerime de yardım edeceksen +sonsuz......;)

senin ols; )

EDİT :

J@CK@L' Alıntı:
öncelikle online süren yeterli değil.

o bölümde 3 mesajın var 3 mesajından birisinde de konu açmışssın. Bölüme 3 mesajla talip olmuşsun.ben mi yanlış bakdım bilemiyorum.

yani sana herkes + vermişde neye göre vermiş anlayabilmiş değilim.heralde bende bir yanlışlık var.

kesinlikle olumsuz düşünüyorum.

Kusura bakma dostum ama ben ilk başTa görevi istediğiNe göre o bölümde zaten çok aktif

olduğunu düşünDüm...Ve hiç kontroL etmeden + verDim.. !

Ama daha sonra J@CK@L ın mesajında gördüm ki daha orada 1 konunun 2 de msjın var..

Ne yani bilgisayar Programcılığından mezunsun die o bölümDe hiç dikkat çekmediğin

HaLde görev alacakMısıN...

Yani bu biraZ haKsIZlIK OlMaz mı ?

TamaM programcıLık okumuŞ olman paylaŞımlarını daha da kaliteleştirir ama paylaşım

yok ki..

Kusura bakma ama bence o bölümü aktifleştirebilirdin..

Bildiklerini kendi ifadeLerinLe aktarabilirdin HHcilere !

Daha sonra yapacağından eminim ama bu konuyu açmadan önce yapman gerekiyordU..

Yani ŞimdiLik (-)

İyi ŞansLar Sana DosTuM, !

HEp DEstek TAm DEstek ;)
+1

o bölümde 3 mesajın var 3 mesajından birisinde de konu açmışssın. Bölüme 3 mesajla talip olmuşsun.ben mi yanlış bakdım bilemiyorum.

yani sana herkes + vermişde neye göre vermiş anlayabilmiş değilim.heralde bende bir yanlışlık var.

J@CK@L' Alıntı:

azcık katılıom ama genede +++

düşündümde burda herkez herkeze inanıyor ve ADMİN KULLANICILARINDAN BENİM ÜYELİĞİMİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTİYORUM belkide yanlış yerdeyim hıh hıh hıh bilgisayar programcılığı mezunuymuş

rebel_' Alıntı:
düşündümde burda herkez herkeze inanıyor ve ADMİN KULLANICILARINDAN BENİM ÜYELİĞİMİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTİYORUM belkide yanlış yerdeyim hıh hıh hıh bilgisayar programcılığı mezunuymuş

bu nasıl bır yorumdur arkadısm kımsenın kısılıgıne saldırmazsın yalancı demye nıyetın warsa pesın sole sıteden reelllde tanıyan maxsımus karma gıbı guwenılır kısılere bır sor ıstersen
dıploma(cıkıs belgesı war) mı scan edebılırm:mad:
ben 3 yıl dırsek curuttum bısey bılmeden yorumlama!

rebel_' Alıntı:

Arkadaş YAlan söyleyecek değil ya..Yorumlarına Dikkat edersen çok sewiniriz..Buraya SAdece + veya - vermek için yorum yaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri