Yetki Talebi!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bölümü çevirebileceğini düşünüyorum
Onun için +1907..

Yakışır Diyelim!

+1905 yakısır dielim! Hayırlısı neyse o olur inşallah!
Hackhell agırdır taşımak için güçlü olmak gerekiyor.
Allah yardımcın olsun!

Romantizm'de neLer yaptığın göz önünde,Prenses'Le ii bir ikiLi oLursun diye düşünüyorum,
benden +19o5.. =)

tüh ben adaylığımı koycaktım o bölüme neyse :D

+......... [boşluğu sen doldur]

magneta istersen ben adaylıımı geri çekiim ama sen aday olucaksan :durdurun

çok tşk ediorm desteinis için ark.lar :utan

Hell'im çok marifetlidir her yere yetişir... =) + 1907

Prenses'te olur verirse +1 zaten kendini kanıtlamış birisin

kardeşim romantizm bölümünde başarıların ortada,
bu görevide layıkıyla yapacağına inanıyorum,
ama romantizm bölümünü boşlarsan bozuşuruz ona göre :)
+1907
hayırlı olsun kardeşim
saygılarımla

Online süren aşağı düşmeyecekse benden de +

Online Süren ve basarıların ortada ..
Bence coq iyi bir ikili olursunuz prenses ile ..
benden de +1
hayırlı olsun ..

Ben birhaftardır bazı sorunlarım nedeniyle bölümle ilgilenemiyorum giripte haber verme şansımda olmadı..Tabiki kapris arkadaşımızı destekliyorum çokda ilgili bu bölümle ii şeyler yapacağınada eminim..
Dipnot:Bazı arkadaşlar ilglenmediğimden bahsetmiş ilgileniyorum ama bazı nedenlerden dolayı giremedim keyfiye yapılan bi iş değil öle bile olsa bazı şahıslara bana laf söleme karışma hakkını vermiyorum! ben uzun zamandır burdayım ve hala aynı ciddiyetle bakıyorum bazı şeyler için çok emek ve çaba verdim hezaman bölümüme sahip çıktım (olağanüstü haller nete giremediğim zamanlar dışında)Ve bu halada böyle ve böyle devam edecek..

O bölüme 2 kere girdim birinde PaSaKLı laf koymuştu Diğerinde de Sen koymuştun hemde 2 kere :durdurun :durdurun :durdurun Vermiyorum + falan :p

Şaka bi yana ilgilisin çünkü mesajı attıktan 10 sn sonra bana cevap yazmıştın.. Her yönden aktifsin..

benden +

Kolay gelsin..

online sürem aşağı düşmiycek tabi ki ama bi kaç hafta netten usaım bi kaç sorundan dolayı ama bi iki haftaya geri gelicem yine tam gas dwm....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri