Yeterr Kandil Bu Gün Beee?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sat34

Banned
Reaction score
0
X_sir ayıppppppppp bu yaptığın ayıp be millete kandil günü böyle şey izletilir mi?Allah senin!!!!!!!!!
62.jpg

linki ise izletmeye değmez bide sizin günahınıza girmeyim 16+ x_sir sakın izlemeyin yazmış başlığaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu tip insanları gördükçe kendimi femde gibi hissediyorum yada iran vb.. ülkelerde

kardeşlerim şu anda anasayfada kaldırın şunu şurdan X_SİR YAZAN izleyin filan yaz mış allahın !!!!!!!

ama bugün açılmaması lazımmmmmmmmm

arkadaşlar sakin olun.....bu otopsi'yi daha önce izlemiştim...

sat34 burada kimin ne seyredeceğine bizler karar vermiyoruz.
isteyen istediğini seyreder, karışamayız anlayacağın. üslubuna dikkat et flood yapma, kuralları oku....
ŞU AN ADULT TA 400 KİŞİ VAR NE YAPALIM KOVALIM MI HEPSİNİ BUGÜN KANDİL DİYE
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR. İSTEYEN İSLAM BÖLÜMÜNDE ZAMNINI GEÇİRİR.
anlaşılmışımdır umarım...

No more panic :)
Kandilleri mutlulukla huzurla coşkuyla yaşayın stres yabmayın kapatdım ;)

OĞlum ben askerim diyorum adam beni femcilerel karıştırıyo çarpıcam şimdi haha sözlere dikkat et

OĞlum ben askerim diyorum adam beni femcilerel karıştırıyo çarpıcam şimdi haha sözlere dikkat et

üye olalı 1 saat olmadı ama maaşallah kuralları hala alt üst etmeye devam ediyorsun
KİM OLDUĞUN ÖNEMLİ DEĞİLSİN BURADA HERKEZ GİBİ USER SIN
Ne oldum deme ne olacağım de ....

react0r' Alıntı:
No more panic :)
Kandilleri mutlulukla huzurla coşkuyla yaşayın stres yabmayın kapatdım ;)

Unuttun heralde kapatmayı.

tmm da çocuk doğru söylüyo fofer mi ne işte haklı benim kim olduğumu bilmiyosun sen ama ben 5 yıldır bu sitede gezip bu siteyi tanıtırım.bu arkadaş haklı bu adam asker yanlış yokk.

locked....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri