Yeterki Sen Sev Beni

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
s1.jpg

s2.jpg

Ellerim gözlerim kelepçelerde
Sevda çöllerinde
Geçiyor aylarım yıllarım gecelerim
Sevda zindanlarında

Yeter ki sen sev beni
Yeter ki inan bana

Varlığın dilimde bir yudum su
Sevda çöllerinde
Hayalin serabın yeterdi bana
Sevda zindanlarında

Yeter ki sen sev beni
Yeter ki inan bana

eLine sağLık Gece Gece iYi geLdi :p

YaLnız BunLAr şarKı sözü iSe bunLArı payLaşmaq yasaq :p ( bu böLümde )

NasıLmı oLcaq =) Siz KırmızıKız iLe Aranızda haLLedin , Artıq konuyu mu Kapatır Forum kuraLLarınımı deişTirir biLemem :)

ßen duyguLarımı $arkıLarLa anLatıyorum Belki.. nasıL oLacak $imdi :sigara: $arkıLarda şiirdir.. sadece üzerine meLodi ekLeniyor :sigara: resimsiz kuru kuruya açılacaksa o zaman taşınabilir bişey demem :sigara:

al bendende okadar ozaman bölümün adı değişsin şiir bölümü olsun
romantizim sadece şiirdenmi ibaret
ayrıca burda açılan şarkı sözü ve videoların amacı farklı
biz burda şarkı türkü tanıtımı yapmıyoruz
sözlerinde bişeyler bulduğum ve beni duygulandıran şeyleri paylaşıyorum
ne yalan söylim sinirlendim doğrusu :sigara:

Romantizm & Duygusallık & Sevgi Sevgi, Aşk adına herşey. Romantik Hikayeleriniz mi var sevginizi haykırmak mı istiyorsunuz güzel aşk şarkılarını mı paylaşacaksınız buyrun buradan.

burda herşey yazıo ki :sigara:

ben bu adamı bi türLü çözemedim dur bakaLım çıkar kokusu yakında =)

€line Sağlık KarMa.

Yüreğine sağlık dai :sigara:

çok fazla resimsiz ve videolu verildiğiden dolayıydı bu kural

yüreqine saqlık

bir insana inanmak o kadar çok zordur ki...

eLine sağLık Gece Gece iYi geLdi :p

YaLnız BunLAr şarKı sözü iSe bunLArı payLaşmaq yasaq :p ( bu böLümde )

Romantizm & Duygusallık & Sevgi Sevgi, Aşk adına herşey. Romantik Hikayeleriniz mi var sevginizi haykırmak mı istiyorsunuz güzel aşk şarkılarını mı paylaşacaksınız buyrun buradan.

Daha fazla açıklama gereği duymuyorum. Koyulan kurallar bölüm açıklamaları ile ters düşüyorsa bu kuralı koyanın dikkatsizliğidir ve değiştirilmesi gerekir.

Yanlış kural konmuş olabilir. Bu herzaman düzeltilebilir. Memleketi batağa götürebilecek yasalar çıkarıldığında bu bir şekilde geri döndürülmektedir. Karma arkadaş tüm iyi niyeti ile duygusal bir paylaşım sunmuştur. Gereği zaten bölüm yöneticileri tarafından yapılır.

Daha fazla açıklama gereği duymuyorum. Koyulan kurallar bölüm açıklamaları ile ters düşüyorsa bu kuralı koyanın dikkatsizliğidir ve değiştirilmesi gerekir.

dark söylediğnde haklısın belki ama paylaşılan konular amacını aşmaya başladı romantizmle alakası olmayan ne var ne yok paylaşılmaya başlandı

eLLerine sağLık süper bir şarkı =)..............

Eline Koluna Bacagına Klavyenı Ram ıne Anakrtına Ekran Kartına Saglık

Geri