Yeterince askerlik yaptım, ADD'ye üye olmam

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
Yeterince askerlik yaptım, ADD'ye üye olmam
Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin askerî sistemle yönetildiğini ima etti. Katıldığı programda ADD'ye niçin üye olmadığı sorulan Pamukoğlu, "Askerliği üniformalı olarak yeterince yaptım." cevabını verdi.

add.jpg

Pamukoğlu, ülke sorunlarının artık lafla halledilemeyecek noktaya geldiğini aktardı. Pazar akşamı Habertürk televizyonunda yayınlanan Basın Kulübü programına katılan Pamukoğlu, sadece ADD'yi değil, operasyon yaptığı dönemde başından geçen olayları da konuştu. Yüksekova'daki bir çatışma sonrası fotoğraf çekmek için öldürülen PKK'lıların bir araya getirilmesini isteyen basın mensuplarına, "Ben askerime leş toplatmam." cevabını veren Pamukoğlu, bu sözü söylediğinin ertesi günü bir karargâh generalinin kendisini arayıp 'Keşke böyle sert çıkmasaydın?' dediğini aktardı. Bu generale, "Sen kim oluyorsun da bana böyle söyleyebiliyorsun?" diye cevap verdiğini anlatan Pamukoğlu, gazetecilerin söz konusu kişinin emekli Orgeneral Hurşit Tolon olup olmadığı yönündeki sorularını cevapsız bıraktı.

Kaynak

ishynum846' Alıntı:
Yüksekova'daki bir çatışma sonrası fotoğraf çekmek için öldürülen PKK'lıların bir araya getirilmesini isteyen basın mensuplarına, "Ben askerime leş toplatmam." cevabını veren Pamukoğlu, bu sözü söylediğinin ertesi günü bir karargâh generalinin kendisini arayıp 'Keşke böyle sert çıkmasaydın?' dediğini aktardı. Bu generale, "Sen kim oluyorsun da bana böyle söyleyebiliyorsun?" diye cevap verdiğini anlatan Pamukoğlu[/QUOTE=ishynum846]
Paşamın eLLerinden öpüyorum

WE ARE ALL OSMAN PAMUKOĞLU kahrolsun pkk

Çok Delikanlı Bi adam Kitap Yazdı ' Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok ' Okumanızı Tavsiye Ederim Sağol Paşam İyiki Varsın İyiki Varsınız

Dj tetoo' Alıntı:
Çok Delikanlı Bi adam Kitap Yazdı ' Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok ' Okumanızı Tavsiye Ederim Sağol Paşam İyiki Varsın İyiki Varsınız
biLmiyodum teşekkürLer..

Ayrıca Konuda Sözü geçen Leş topLatmam sözLerini osman pamukoğLu'nun kendi ağzından kan uykusu beLgeseLinden izLeyebiLirsiniz

beLgeseLi indirmek için
Link: http://www.hackhell.com/showthread.php?t=180367

pamukoğlu paşa gibi bir tane daha olsaydı kökünü kazırdık biz bu teröristlerin.
(pkk,dhkpc,tikko,hizbullah...) bunların alayını silmiştik yurdumuzdan.
Add yorumuda çok farklı olmuş paşanın.

Geri