Yeter ki emret !!!

lem arkadaş,
kaç aydır sine-i millette mücadelemiz sessiz kalarak devam etmekte iken,kırk yılın başı konu açtık,bunuda dine,imana bağladınız ya,helal olsun.
Yorumlarınızı birbirinize sataşacağınıza,konulara yapında biraz şenlensin ortalık.

lem arkadaş,
kaç aydır sine-i millette mücadelemiz sessiz kalarak devam etmekte iken,kırk yılın başı konu açtık,bunuda dine,imana bağladınız ya,helal olsun.
Yorumlarınızı birbirinize sataşacağınıza,konulara yapında biraz şenlensin ortalık.

Sende öyle bir yorum yazmışsın ki, okuyanda uzayda yaşıyorsun sanır. Yıllardır askeri kışla girişlerinde yazan; "Tek vatan, tek millet, tek bayrak" sloganını ve dinimizi akp sahiplendi. Cahil cürehaya bu yol ile pompalama yapıyor. Büyük rantlar elde ederken, din afyonu ile milleti uyutuyor. Arkadaşlar haklı olarak, sömürü aracı üzerinde duruyor. Bundan doğal birşey var mı?

keske sende yazıyı okuyup yorum yapsaydın

ayrıca sana cok sahane cevaplarım vardırda senin ne oldugun belli sen iki mesajdan sonra konusacak bişey bulamayınca hakarete başlayan birisin

ama bu sefer şaşırttın daha ilk mesajdan başlamışsın sataşmaya.

ama benim yazığım iki satırlık yazıyı bile anlamayan birine bu kadar uzun cümlelerle kendini anlatmam afaki oldu

napayım belki okumayı öğrenir birgun

ayrıca benim anlama yetenegimi geç kendi anlamamakta ısrarlı yeteneğini köreltmeye çalış

hadi selametle

büyük ihtimal gene hakaretli mesaj yazacaksın ama napalım senden baska bişey beklemiyorum:)

Okuduğumu gayet iyi anladım. Çünkü Türk milletini tanıyorum. Askerlik dışında hiçbir emri ciddiye almaz. Annesinin soba kovasını boşaltmasını istediği delikanlı bu işi angarya görür. Ama askerde koca kalorifer kazanını boşaltır. Türk milleti asidir. Lüzumsuz yerden gelen emrin tam tersini yapar. Akp sayesinde korku imparatorluğu, korku tohumlarını her sorumlu anne ve baba üzerine ekti. Türk toplumundan ne kadar kopuk ve olaylara duyarsız olduğunn bir kere daha kanıtlandı. Seninle anlaşamadığımız konu ne biliyor musun? Türkçe latin alfebesidir. Yazılar soldan sağa okunur. Sen arap alfebesi gibi hep sağdan sola okuyorsun. Sonra anlamıyor, konuları karıştırıyorsun.

Sende öyle bir yorum yazmışsın ki, okuyanda uzayda yaşıyorsun sanır. Yıllardır askeri kışla girişlerinde yazan; "Tek vatan, tek millet, tek bayrak" sloganını ve dinimizi akp sahiplendi. Cahil cürehaya bu yol ile pompalama yapıyor. Büyük rantlar elde ederken, din afyonu ile milleti uyutuyor. Arkadaşlar haklı olarak, sömürü aracı üzerinde duruyor. Bundan doğal birşey var mı?

Okuduğumu gayet iyi anladım. Çünkü Türk milletini tanıyorum. Askerlik dışında hiçbir emri ciddiye almaz. Annesinin soba kovasını boşaltmasını istediği delikanlı bu işi angarya görür. Ama askerde koca kalorifer kazanını boşaltır. Türk milleti asidir. Lüzumsuz yerden gelen emrin tam tersini yapar. Akp sayesinde korku imparatorluğu, korku tohumlarını her sorumlu anne ve baba üzerine ekti. Türk toplumundan ne kadar kopuk ve olaylara duyarsız olduğunn bir kere daha kanıtlandı. Seninle anlaşamadığımız konu ne biliyor musun? Türkçe latin alfebesidir. Yazılar soldan sağa okunur. Sen arap alfebesi gibi hep sağdan sola okuyorsun. Sonra anlamıyor, konuları karıştırıyorsun.

Çok haklısın.Er kişi,her işi kendinden bilirmiş.Bunlar da öyle.Kendileri birer güdümlü füze bizi de öyle görüyorlar.İşi gücü getirip din düşmanlıgına baglıyorlar.Yani gidip kaçak kuran kursunu eleştirir düzenleme getirilmesini istersen hemen dinine küfrederler.Amaçları dinimiz de degildir aslında o yanlışa sahip çıkacaklar ki bu mer-vcudiyetleri sürüp gitsin.

saka gibi

aklımın ucundan bile gecmedigi halde sadece gecmişten gelen bir özelligimize vurgu yaptım

hemen tsk düşmanı olduk tsya saldırır olduk halbuki mesajımda tsk lafı bile geçmiyordu.

ama kendileri her fırsatta dine saldırınca din düşmanı ilan edilince zorlarına gitmiş

sunuda belirteyim ben yapımda yoktur birini bişey düşmanı ilan etmek

mesajımda yazdıgım cümle tamamen sizin sacmalıklarınızın ne kadar afaki ve mantıksız oldugunu göstermek içindi

yani siz istediginizi istedigini düşamnı yapabilirsiniz Atatürk düşamnı tsk düşmanı falan filan yeterki işinize gelmesin

ama sunu unutmayın birileride sizi bişey düşmanı yaparsa gocunmayın sizin yaptıgınızın bundan farkı yok

harbiden komıksınız

hayatta hersyi böyle gördügünüz için kaybetmege mahkumsunuz

" ben yaparsam mübah baskası yaparsa günah" =)

bu zihniyet size hiç bir sey kazandırmaz zaten kazandırmıyorda

Arkadaşlar lütfen konuyu karşılıklı kişiselleştirmeden içerik ile ilgili yorumlar yapalım iyi forumlar.

Geri