Yeter Ama Artık Daha Fazla Dayanamayacam!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi

Tecavüz Haberleri Sitemizde Yayınlansın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    174
S

SiR ReaLiST

Guest
Evet Artık Dayanamayacam Bu Tecavüz Haberleri Günceldeki İyiden İyiye Midemi Bulandırıyor Her Gün Bir Haber Çıkıyor Bakın Güncele Anlarsınız Ve Sİtemizde Bu Tarz Haberlerin Yayınlanmasını İstemiyorum Ve Bunu Siz Hackhell Ailesinin Görüşüne Sunmak İstiyorum Lütfen Ankete Katılın Olumlu Olumsuz Görüşlerinizi Bekliyorum Teşekkürler...

tepkine bi anlam veremedim ama bence bi sorun yok... sonuçta olan olaylar paylaşılıyor...

Edit: ancak 18den küçüklerin sitede olduğu düşünülürse başlıklara yaş sınrı yazılıp yayınlanırsa daha iyi olur heralde...

bence de yayınLanmamaLı...

bence kötü etkiliyor ve gençleri çok fazla etkiliyor.

yayınlanmamalı

haklısın bencede yayınlanmamalı ..

evet yayınlanmasın yeter cunku bırılerı bunu baska amaclı kullanıyo

biraz politik bir yorum oldu kusura bakma realist:D serbest kursu alıskanlıgı:D

Kesinlikle yayınlanmamalı.Kötü örnek teşkil edebilir...

Sansür Zihniyeti Hh'yi De Vurdu...=)

Başlıklara +16 Eklenmesi Taraftarıyım...

Ancak Yayınlanmaması Bence Anlamsız...

arkadaşlar ne demek yayınlamayalım ?

haber niteliği taşıyan her olay,içeriği ne olursa olsun güncel'de yayınlanabilir..
bunlarda günümüz gerçeğidir ve bu olayları yok saymak ne demektir..?
bu tür olaylar gizli saklı mı kalmalıdır ?
sizin düşüncelerinizden bu sonuca ulaşıyorum maalesef..

ayrıca bir gencin de elinin altında internet varken,burada yayınlanan birkaç tecavüz haberi ile ahlak veya piskolojisinin bozulacağınada kesinlikle inanmıyorum..sonuçta bunlar ülkemizde yaşanan "gerçek" olaylar,kimse fantazisini güncelde yayınlamıyor..

neyse umarım bir daha düşünürsünüz yazdıklarınızı..

Yayınlanmamalı bencede

yayınLanmasın tabikide

Haber niteliği taşıyan her olay; tecavüz, kavga, spor, ilahiyat vs haber olarak foruma aktarılabilir. +16 veya +18 ibaresi koymayı anlayabilirim ama ülke gerçeklerini gözardı etmeyi anlayamam. Türkiye'nin acı tablosu bunlar, ibret olmalı hepimize.

ßu tür haßerLer sitede yayınLanmadığı zaman ßu tür şeyLer azaLacakmı,weya hiç midemiz ßuLanmayacakmı...

+16 + 18 ßaşLıkLarı demişiz adultta warda ßu ßaşLıkLar,18 yaşından küçük kişiLer adultta gezmiyor mu ?

herkesin fikrine saygıLıyım ama ßen yayınLanması taraftarıyım..

Yayınlanmaması görüşündeyim

Geri