Yerli Dizilermi ? Yabancı Dizilermi?

Yerli diziler mi daha iyi Yabancı dizilermi?

• Kullanılan toplam oy
    52

memox48

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sizce yerli dizilermi daha iyi ? Yoksa yabancı dizilermi? Neden? :victory

2 si diyorum neden yok ikisindede severek izledigim diziler var :melek

3.SIK neden yok ben onu sececektim :D

YerLi diziLer tabiki bizi anlatıyor =) koLpadan LostLar höstLer iLgimi çekmiyor :D Mesela bir Yeditepe İstanbuL dizisini elin yabancısı yapamaz o duyguyu veremez =)

yerli dizilerda de izlediqim var yabancı dizilerdede :D

Yabancı diyorum !

Bizimkiler çok yapmacık dai

Yabancı örnek (Monk,Lost vs.. .)

Hepsi kral diziler biizmkinlr fıss

supernatural dexter chuck vs vs adamlar film tadında dizi yapıo bizimkiler yok sonbahar yok güz gülleri yok aynalı tahir:D pehhhh

tabiki yabancı diziler ya ama ben genelde hiç birine bakmıyorum :)

ne yazık ki yabancı diziler.

sebebi basit

adamlar yaratıcı... kısaca şöle diyim, belki bazı arkadaşlar saçma diyecek ama 20 yaşında türkiyede yaşayan bir gençle iranda yaşayan bir genç arasında nasıl hayal gücü ve yaratıcılık farkı varsa
avrupada yada amerikada yaşayanla türkiyede yaşayan arasında neredeyse aynı fark var

elbette kendimde dahil olarak bizlere bok atmak istemem ve elbette batıda bazı gerizekalılıklar almış başını gitmiş ama bahsettiğim şey düşünebilen ve kendini geliştirebilen insanlar arasında bir kıyastır.

hatta bu durum futbola, siyasete, bilime, sanata ve pekçok şeye kadar aynı etkiyi gösteriyor.

biz o batının kendi pisliği içinde anadoluya göre bir çağ geriden geldiği dönemleride biliriz ama şuana için durum budur arkadaşlar..

tabıkı yerlı dızıyı ızlerım yabancı dızı seyredıp onların örf ve adetlerınımı öğreneyım yada öğreteyım etrafımdakılerıne yerlı dızıler bızı anlatır bızım duygularımızı ortaya cıkarır yabancı ıdız seyrederken hıc bır zaman ne duygulanurum nede heycanlanırım tabıkı her zaman yerlı dızı derımm....

bende açıkcası yabancı diziler diyorum..
sebebi ise aslında basit bizim diziler birbirinin hep aynısı zengin kız-erkek fakir kız-erkek arasında yaşanan dramatizm...
bi kaç dizi var tabi ama yabancı dizilerde daha farklı konular işlenmesi benim ilgimi daha çok çekiyor..
bir de bizim tutulan dizileirn cıvığının çıkarılması *100-200 bölümlere kadar aynı konunun döndürülüp döndürülüp anlatılması-
cuma asiye bakıyorum abi uzun bi zaman önce biraz bakmıştım küsdüler barıştılar sonra bi baktım evlenmişler sonra yine küsmüşler tabi yine barışacaklar bu salak döngüyü yuttur yuttur ver milletin ağzına..

Yabanci dizilerden [P.Break ve Lost]
Turk dizilerinden Kurtlar Vadisi :D

2'ye 1 oyla Yabanci diziler kazandi :hhmanD
Turk dizilerinde kalite yok... Hepsi ayni muhabbet.

Geri