yerleştirmelerden memnun musunuz?

yerleştirildiğin okuldan ya da bölümden memnun musun ?

• Kullanılan toplam oy
    65

VİOLENCE

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben çukurova üniversitesi almanca öğretmenliğine yerleştim ingilizce'ydi hayalim ama sınavım kötü geçmişti buna şükür :) aramızda yerleştirildiği okulu ya da bölümü beğenmeyenler var mı ?

Bende İstanbul Üniversitesi İtalyan dili ve edebiyatına yerleştim. İlk tercihimdi, istediğim bölüm oldu

Ben de SDÜ inşaat mühendisliğine yerleştim ve gayet memnunum

bende kaldırım muhendıslıgıne yerlestım :) :)

Gazi üniversitesi > Bilgisayar öğretmenliği..

2.tercihimdi çok mutluyum..=)

ben lise öğrencisiyim iğrenç bi şekilde tiksindim okuldan eskişehirde oturuyorum rizeye gidicem:)

1 tercihte olmadı 2 de 3 de :D
sonuç kaldırım mühendisi

.

ilk mat ve makina yazdım. ikisi de gelmedi. tekrar deneyeceğim ama önce bi ek yerleştirmeye bakmak istiyorum

benim kardeşiminkilerde tutmamış :S
acaba bu ek kontenjan bılgılerını nerden alıcaz pöfff

marmara coğrafya öğretmenliği ilk tercihimdi o oldu :biggrin

Benim mevzu karışık ablam turizmciydi lgs de bende turizm seçtim lisede okul güzel başladı hazrlık lay lay lom sonra staj diye bişi varmış onu farkettim neyse dedik çalışırız parasıyla değilmi nasılsa dedim anladımki parada vermiyolarmış olsun dedik tecrübe olsun. Şef muhabbetine baya çekince başlarım okuluna diyip bırakıcaktım ama 2 sene kaybım olcaktı sevmeyi denedim.
Son sene baya sevdim diyebilirim. Sonra ünide ilk girişte ilk tercihime girdim. Gerçi yüksekten uçmamıştım boğaziçi falan :D
Akdeniz Üni istedim oda geldi zaten
Memnumun gayet başı kötü olsada sonu güzel olcak gibi

hiçç memnun değilim... ben yerleşemedim :( aldığım puandan daha düşük yerleri tercih ettim. işin ilginç kısmı bi arkadaşım benden düşük aldı össde aynı tercihleri yaptık ama o yerleşti biyere:mad:. ben bu öss sistemininnnnnnn ***** öle iştee... polis olcam bende seneye kafaya taktım :):)

hiçç memnun değilim... ben yerleşemedim :( aldığım puandan daha düşük yerleri tercih ettim. işin ilginç kısmı bi arkadaşım benden düşük aldı össde aynı tercihleri yaptık ama o yerleşti biyere:mad:. ben bu öss sistemininnnnnnn ***** öle iştee... polis olcam bende seneye kafaya taktım :):)

dostum böyle bişey olmaz bence senin bi hatan var ayrıca böyle bişey warsa ÖSYM ye dilekçe yazmalısın

Geri