yerel disk d kaybolldu aciill yardım

maydin_33

New member
Reaction score
0
arkadaşlar partition magic 8 programinı yüklemiştim taşnabilir HDD İÇİN BEN VİSTA HOME PR.... KULLANIYORUM PROYU YÜKLERKEN UYUMSUZLUKLA ALAKALI HATA MSJ VERDİ AMA BEN KURDUM ÇALIŞTIRDIM SONRASINDA YEREL DİSK D KAYBOLDU BİLGİSAYAR- YÖNET - DİSK YÖNETİMİ- ORDA GÖRÜYORUM AMA HARF ATAYAMIYORUM FORMAT ATMADAN GERİ KAZANMAMIN BİR YOLU VARMI İÇERSİNDE 80 GB LIK DOSYA VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:confused:

Eğer C'de yeterLi aLan varsa;

Başlar >> Çalıştır >> D:\
yapın.. D'yi açar..Daha sonra içerideki DosyaLarı masaüstüne kopyaLayın..

Bilgisayarım >> YereL disk D >> Sağ tık >> BiçimLendir deyin..

D'yi temizLicek ve sorun kaLmıyacak.Daha sonra o masaüstüne kopyaLadığınız kLasörLeri tekrar kopyaLayabilirsiniz D'ye..

KoLay geLsin..

Eğer C'de yeterLi aLan varsa;

Başlar >> Çalıştır >> D:\
yapın.. D'yi açar..Daha sonra içerideki DosyaLarı masaüstüne kopyaLayın..

Bilgisayarım >> YereL disk D >> Sağ tık >> BiçimLendir deyin..

D'yi temizLicek ve sorun kaLmıyacak.Daha sonra o masaüstüne kopyaLadığınız kLasörLeri tekrar kopyaLayabilirsiniz D'ye..

KoLay geLsin..

denedim ama kullanılmayan bir komuta karşılık geliyor diyor.

denedim ama kullanılmayan bir komuta karşılık geliyor diyor.

NasıL kuLLanıLmayan bir komuta denk geLiyor?ÇaLıştır komutuna yazdığında bu yazı mı karşına çıkıyor?

İnternet tarayıcına d: yazar mısın?

Ayrıca diskin içeriğini görebiLiyor musun şu anda?

Hocam bilgisayarın hdd kablolarını anakarrttan sök 2/3 dakika bekledikten sonra tekrar takıp deneme şansın varmı ? Varsa dene.

NasıL kuLLanıLmayan bir komuta denk geLiyor?ÇaLıştır komutuna yazdığında bu yazı mı karşına çıkıyor?

İnternet tarayıcına d: yazar mısın?

Ayrıca diskin içeriğini görebiLiyor musun şu anda?

internet tarayıcısna d: yazdığımzaman windows d öğesini bulamıyor diyor içeriğinide göremiyorum

yaptım yine aynı hatalar konum kullanılmıyor vs.. ne yapcam anlayamadım dosyalar olmasa direkt format

Dostum o zaman sen format atarken c ve d yi birLeştirmişsin..

Veya bu bahsettiğin partition magic 8 programıyLa ters birşeyLer oLmuş..

Bu partition magic 8 programı üzerinden tekrar düzeLtmeye çaLış..OLmazsa programı siLip dene..O da oLmazsa yapacak birşey oLacağını zannetmiyorum.Tek çare format at derim son oLarak sana..

Dostum o zaman sen format atarken c ve d yi birLeştirmişsin..

Veya bu bahsettiğin partition magic 8 programıyLa ters birşeyLer oLmuş..

Bu partition magic 8 programı üzerinden tekrar düzeLtmeye çaLış..OLmazsa programı siLip dene..O da oLmazsa yapacak birşey oLacağını zannetmiyorum.Tek çare format at derim son oLarak sana..

format atmadım ben partition magic 8 programını kurduktan sonra oldu programı kaldırdım ama yine aynı

Partition find and mount adında ufak bir program var;
Partition Find and Mount: Download

Büyük ihtimalle çözecektir sorununu.kayıp d sürücüsünü bulup içindeki verileri kurtarabilirsin. Ancak Windows Vista 32-bit destekli.

Fast intellectual scan
Normal scan
Thorough scan şeklinde 3 çeşit tarama mevcutmuş

Fast intellectual scan kullanılmasını öneriyorlar.Taramada geçerli bir bölüm bulunduğunda, işlemi otomatik olarak bulunan bölümün sonuna kadar devam edermiş. Ayrıca HDD image alınabiliyormuş ve "Open Image" komutuyla alınan image üzerinde tarama yapılabiliyormuş. Gerçi bunun için epey büyük bir alan ihtiyacı doğar elbette.
Tarama bittikten sonra, bulunan bölümler listeleniyormuş.Bulunan bölüme bir harf atayarak sisteme bu bölümü ekleyebilirsiniz diyor.

Fast intellectual scan
Normal scan
Thorough scan şeklinde 3 çeşit tarama mevcutmuş

Fast intellectual scan kullanılmasını öneriyorlar.Taramada geçerli bir bölüm bulunduğunda, işlemi otomatik olarak bulunan bölümün sonuna kadar devam edermiş. Ayrıca HDD image alınabiliyormuş ve "Open Image" komutuyla alınan image üzerinde tarama yapılabiliyormuş. Gerçi bunun için epey büyük bir alan ihtiyacı doğar elbette.
Tarama bittikten sonra, bulunan bölümler listeleniyormuş.Bulunan bölüme bir harf atayarak sisteme bu bölümü ekleyebilirsiniz diyor.

deniyorum hemen ilgin için çok teşekkür ederim

Geri