Yerel Bluetooth Aygıtı Algılanamadı / Çıldıracam yardım lütfen :(

TimeisRuntime

тαкєιη'ѕ&#1
Reaction score
0
Selamlar herkese. Benim Asus EEE PC 1005 HA netbook'um var. Bunun bluetoothunu kapatınca tekrar açılmıyodu. Ben de açık bırakıodum. Bugün bi an gafletime geldi ve kapattım. Şimdi naptıysam açılmıyor. Traydeki bluetooth ikonu mavi üzerine beyaz olacakken mavi üzerine kırmızı, etkin değil yani bluetooth. Yerel bluetooth aygıtı algılanamadı diyor. Recovery yaptım, kapatıp açtım, driverını indirdim, kaldırdım kurdum ettim yok. Olmuyor bir türlü. Yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer. Forumları vs araştırdım basit basit şeyler atıp tutmuşlar. Yok kapatıp aç yok emin misin etkinleştirdiğine. Yani sorun bu kadar küçük değil. Çözümlerinizi bekliorum :( Bluetoothun markası da Wincomm

Herkese teşekkürler, iyi günler

olmadı ama çok teşekkür ederim kardeşim saol. ingilizcem war ;) bi de orayı okuyayım, çok teşekkür ederim

eee pc en gıcık oldugum netbook bızdede var:D sol ust kosede 2 tane secenek var solda ve sagda wırelessle bluetooth la alakalı bır tus var sagda basınca on off yazıyor zaten ıkısınınde acık oldugunda wireless on blue on yazıyor dıkkat lı seceneklerı gec :) kolay gelsin

Geri