iyi günler evet bu forumda yeniyim ama bazı diceklerim war.mesela uzuun zamandır forumunuzu duyuyorum...1-2 aydırda takip ediyorum,geziniyorum. görceğniz üzeredeyeni üye oldum.ama diceğim o ki önce duyduğum sorada gördüğüm kadarıyla forum yöneticilerinn,smodların adminlerin vs...yani forumun pek yoruma açık olmadığı..bu hoş bişey değil...
bir smod adm,yada mod..bu kendisine verilen görevi hazmedbilmiş olmalı.hele de smod.geleni gideni banlamak deildir yöntclik..
hem dielim ki birini banladnz..açın bi başllık banladğniz kisileri listeleyn..alın bakın unu şundan şundan banladık deyin..dorumdaki jackal bile banlandiyse...daha ne deneblir ki...hangi bölümü gezsem bi banlanan...
bunu yapın ki forum şeffaf olsun...bence böle herkes için daha ii olcak.
bu sölicklermi bğenmyenler muhakkak olcaktr..kimsenn beğnisine sunulan bir yaz da değildr zatn bu..
yani gördüünüz gibi yeniyim ve ilk yazım.biraz tatsız bir yazı oldu farkındayım...
bu yazınında bir ban sebebi olup olmadıığnı da merak ettim doğrusu...:saskin
bana katılan katılmayanda herkesin yorumuna açığım.
iyi forumlar
bir smod adm,yada mod..bu kendisine verilen görevi hazmedbilmiş olmalı.hele de smod.geleni gideni banlamak deildir yöntclik..
hem dielim ki birini banladnz..açın bi başllık banladğniz kisileri listeleyn..alın bakın unu şundan şundan banladık deyin..dorumdaki jackal bile banlandiyse...daha ne deneblir ki...hangi bölümü gezsem bi banlanan...
bunu yapın ki forum şeffaf olsun...bence böle herkes için daha ii olcak.
bu sölicklermi bğenmyenler muhakkak olcaktr..kimsenn beğnisine sunulan bir yaz da değildr zatn bu..
yani gördüünüz gibi yeniyim ve ilk yazım.biraz tatsız bir yazı oldu farkındayım...
bu yazınında bir ban sebebi olup olmadıığnı da merak ettim doğrusu...:saskin
bana katılan katılmayanda herkesin yorumuna açığım.
iyi forumlar