Yeniyim ama diceklerim war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sparco44

Banned
Reaction score
0
iyi günler evet bu forumda yeniyim ama bazı diceklerim war.mesela uzuun zamandır forumunuzu duyuyorum...1-2 aydırda takip ediyorum,geziniyorum. görceğniz üzeredeyeni üye oldum.ama diceğim o ki önce duyduğum sorada gördüğüm kadarıyla forum yöneticilerinn,smodların adminlerin vs...yani forumun pek yoruma açık olmadığı..bu hoş bişey değil...

bir smod adm,yada mod..bu kendisine verilen görevi hazmedbilmiş olmalı.hele de smod.geleni gideni banlamak deildir yöntclik..

hem dielim ki birini banladnz..açın bi başllık banladğniz kisileri listeleyn..alın bakın unu şundan şundan banladık deyin..dorumdaki jackal bile banlandiyse...daha ne deneblir ki...hangi bölümü gezsem bi banlanan...

bunu yapın ki forum şeffaf olsun...bence böle herkes için daha ii olcak.
bu sölicklermi bğenmyenler muhakkak olcaktr..kimsenn beğnisine sunulan bir yaz da değildr zatn bu..

yani gördüünüz gibi yeniyim ve ilk yazım.biraz tatsız bir yazı oldu farkındayım...
bu yazınında bir ban sebebi olup olmadıığnı da merak ettim doğrusu...:saskin

bana katılan katılmayanda herkesin yorumuna açığım.

iyi forumlar

yazın elbetteki de ban sebebi deil =)

bizler yorumlara hadler aşılmadığı sürece her zaman açığız, sadece sınırlar geçildiğinde gereken cezayı werioruz, adam akıllı doğru yerde düzgün dille şikayetini belirten hiç kimse bu forumdan uzaklaştırılmadı ..

jackal gibi biri banladıysa demişsin, ewet wakti zamanında foruma haddinden fazla emek wermiş olan jackal herşeyi bi anda silebildi we forum içerisinde Dark_Angel'a ettiği onca hakaretten sonra hakettiği cezayı aldı, foruma emek wermek demek istediğimizi söleyip sitede at koşturabileceğimiz anlamına gelmez ..

bence forumda biraz zaman geçir, olan biteni kendi gözlerinle gör we kendi fikirlerinle şikayetlerini dile getir =)

ii forumlar ..

1-2 Aydır misafir olarak mı geziyosun forumu:saskin Tuhaf gerçekten, sanki sen başka bi üyesin, mesela yeni banlanmış:saskin İlk mesajında böyle bi kritikte bulunman çok enteresan:saskin

Doğru Demissinde Kardeş Sanki Sen Önceden Banlanmışsın Gibi Geldi Bana.:saskin

Hackhell'ı dıger forumlardan ayıran en buyuk ozellık, forum ıcerısınde bı dısıplını olması ve herkesın bırbırıne ısteyerek yada ıstemeyerek te olsa saygı duymasıdır. Hackhell da bırbırını tanımayan ıkı kısının birbirine laubalı konumalarını yada hakaretlerını goremezsın. Hackhell ın bır çizgisi vardır ve bu cızgıyı tum yonetıcılerımızın çok iyi korudugu 3 yıldır değişmeyen ortamımızdan açıkça belli olur.

Banlanan kısıler ıcın ayrıca lıste yapmak yersızdır. Yıne hackhell da olanlar bılırlerkı burda kısısel karar verılemez bırı banlandıysa muhakkak gecerlı bır sebeb , kural ıhlalı vardır.

çok saçma bir konu açmışsın .. Kimse boştan yere banlanmaz.. Bİde yoruma açık olmadığını nerden çıkarttın??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri