Yeniden Osmanlı coğrafyası mı?

Türkiye'ye vize uygulamayan ülke ve özel idare bölgeleri şöyle:

Antigua-Barbuda, Arjantin, Arnavutluk,
Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya,
Ekvador, El Salvador,
Fas, Fiji, Filipinler,
Guetemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan,
Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong,
İran, Jamaika, Japonya,
Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika,
Libya,
Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus,
Nikaragua,
Palau Cumhuriyeti, Paraguay,
St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland,
Şili,
Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu,
Uruguay,
Ürdün,
Venezuela.

bilgilerimizi tazeleyelim.:goz:
Tebrikler BENİ MOSMOR ETTİN ALKIŞLIYORUM...SENDEN DE BU BEKLENİRDİ ZATEN..

kardeşim yazdığın ülkelerin konu başlığıyla alakası ne?Sen ülkenin sınırlarını,paraguaydan, singapura mı genişleteceksin...
Kaldı ki bu ülkelerle geçmişten beri vize muafiyeti var...günaydın sana...

olayı kişiselleştirmenin gereği yok.ben sadece bilmeyen olabilir diye paylaştım.:utan

160205.jpg

Bu harita nasıl...Çoğu eski yerler ama yenilerde var inşaAllah...

Daha iyi:laugh::laugh:

bazılarının zoruna gitmiş anlaşılan diğer ülkelerle AKP nin dostluk pekiştirmesi mesela Rusyaya 100 milyar dolarlık tavuk ihraç edicez ...
Ülke ekonomisi için ne güzel birşey unutmadık sizin hükümetiniz zamanında mudurnuda krizden telef edilen zavallı tavukları işte sizinle bizim aramızdaki fark bu...

bazılarının zoruna gitmiş anlaşılan diğer ülkelerle AKP nin dostluk pekiştirmesi mesela Rusyaya 100 milyar dolarlık tavuk ihraç edicez ...
Ülke ekonomisi için ne güzel birşey unutmadık sizin hükümetiniz zamanında mudurnuda krizden telef edilen zavallı tavukları işte sizinle bizim aramızdaki fark bu...
domuz gribi aşıları hakkında yorumun var mı?ülkenin kaybı hakkında tabiii...

Geri