M.H.Orhannnn
Banned
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar secondert nickli üyeliğimle uzun zamandır Hackhell de yüzlerce paylaşım yaptım, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardım etmeye çalıştım ama banlandım
Banlanmama neden olan konuların incelenmesi ve neden hakaret ettiğimin araştırılması mümkünmü?
ve banlanmış olarak ne kadar süre kalacağım
28 yaşında ve aklıbaşında bir adamım ve her kime ne dediysem mantıklı tarafım olduğundan söylemişimdir
Mesaj sayım yeterli olmadığından yönetici arkadaşlara ulaşamıyorum
Cevap verdiğim ve hakaret içeren 1 mesajım olduğunu biliyorum
Oralsex in uluorta konuşulması üstelik Mübarek bir ayda ve başında +18 ibaresi olmaksızın
Maksadımın kalp kırmak olmadığını bilmenizi isterim
Ancak forumda bu kadar zaman paylaşım yaptıktan sonra haklı taraflar gözetilmeksizin banlanmak çok gücüme gitti doğrusu
Haksızlığa uğradığım düşüncesindeyim
Yönetim az da olsa emeklerimi boşa mı sayacak?
10 dan fazla siteyi yönetiyorum ve bu nick ile arattığınızda bunun kanıtlarına da ulaşırsınız ancak Hackhell benim için her zaman farklı oldu,
Hakaret ettiğim arkadaştan özür dilerim ve yöneticilerin üyeliğimdeki yasağı kaldırmalarını rica ederim
Bu yalnızca paylaşımlarıma devam edebilmek için istediğim bir dilek
Arkadaşlarımla tutumuma gelince benim mesajlarıma gelen cevaplar ne olursa olsun her zaman yapıcı oldupğum yine yönetim tarafından gözlenebilir
Saygılar
Banlanmama neden olan konuların incelenmesi ve neden hakaret ettiğimin araştırılması mümkünmü?
ve banlanmış olarak ne kadar süre kalacağım
28 yaşında ve aklıbaşında bir adamım ve her kime ne dediysem mantıklı tarafım olduğundan söylemişimdir
Mesaj sayım yeterli olmadığından yönetici arkadaşlara ulaşamıyorum
Cevap verdiğim ve hakaret içeren 1 mesajım olduğunu biliyorum
Oralsex in uluorta konuşulması üstelik Mübarek bir ayda ve başında +18 ibaresi olmaksızın
Maksadımın kalp kırmak olmadığını bilmenizi isterim
Ancak forumda bu kadar zaman paylaşım yaptıktan sonra haklı taraflar gözetilmeksizin banlanmak çok gücüme gitti doğrusu
Haksızlığa uğradığım düşüncesindeyim
Yönetim az da olsa emeklerimi boşa mı sayacak?
10 dan fazla siteyi yönetiyorum ve bu nick ile arattığınızda bunun kanıtlarına da ulaşırsınız ancak Hackhell benim için her zaman farklı oldu,
Hakaret ettiğim arkadaştan özür dilerim ve yöneticilerin üyeliğimdeki yasağı kaldırmalarını rica ederim
Bu yalnızca paylaşımlarıma devam edebilmek için istediğim bir dilek
Arkadaşlarımla tutumuma gelince benim mesajlarıma gelen cevaplar ne olursa olsun her zaman yapıcı oldupğum yine yönetim tarafından gözlenebilir
Saygılar