Yeniden merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M.H.Orhannnn

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar secondert nickli üyeliğimle uzun zamandır Hackhell de yüzlerce paylaşım yaptım, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardım etmeye çalıştım ama banlandım

Banlanmama neden olan konuların incelenmesi ve neden hakaret ettiğimin araştırılması mümkünmü?

ve banlanmış olarak ne kadar süre kalacağım

28 yaşında ve aklıbaşında bir adamım ve her kime ne dediysem mantıklı tarafım olduğundan söylemişimdir

Mesaj sayım yeterli olmadığından yönetici arkadaşlara ulaşamıyorum

Cevap verdiğim ve hakaret içeren 1 mesajım olduğunu biliyorum

Oralsex in uluorta konuşulması üstelik Mübarek bir ayda ve başında +18 ibaresi olmaksızın

Maksadımın kalp kırmak olmadığını bilmenizi isterim

Ancak forumda bu kadar zaman paylaşım yaptıktan sonra haklı taraflar gözetilmeksizin banlanmak çok gücüme gitti doğrusu

Haksızlığa uğradığım düşüncesindeyim

Yönetim az da olsa emeklerimi boşa mı sayacak?

10 dan fazla siteyi yönetiyorum ve bu nick ile arattığınızda bunun kanıtlarına da ulaşırsınız ancak Hackhell benim için her zaman farklı oldu,

Hakaret ettiğim arkadaştan özür dilerim ve yöneticilerin üyeliğimdeki yasağı kaldırmalarını rica ederim

Bu yalnızca paylaşımlarıma devam edebilmek için istediğim bir dilek

Arkadaşlarımla tutumuma gelince benim mesajlarıma gelen cevaplar ne olursa olsun her zaman yapıcı oldupğum yine yönetim tarafından gözlenebilir

Saygılar

mesajın yetipde pm atsan bile neden banlandığın hakkında cewap gelmez bu konuyuda birazdan kitlerler merak etme

Tahmin edebiliyorum ama gönül verdiğim bir ortamdan basit bir polemik için uzaklaştırılmak zoruma gidiyor

Yine vazgeçmedim paylaşımlarıma bu adımla da devam edebilirim başka bir adla da ama önceki tecrübemle aynı kefeye konulmaz

secondert adlı üyelik hakaret nedeniyle 3 gün ceza almış..
Bu kararı veren arkadaşımız chamur gerekli açıklamayı isterse yapacaktır.
Sitemizde paylaşımların olması ve kendini bu kadar güzel ifade etmeni kendi adıma takdir ediyorum.
Ceza süren dolduğunda seni tekrar aramızda görmek dileğiyle...

Ayrıca;

"mesajın yetipde pm atsan bile neden banlandığın hakkında cewap gelmez bu konuyuda birazdan kitlerler merak etme "

gibi gerçeği yansıtmayan bir cevap yazan arkadaştan konuyla ilgili bana özel mesaj atmasını bekliyorum.
Nerede ne zaman böyle bir eksiklik hissettirilmiş veya bilerek birilerinin hakkına geçilmiş öğrenmek istiyorum?...

secondert adlı üyelik hakaret nedeniyle 3 gün ceza almış..
Bu kararı veren arkadaşımız chamur gerekli açıklamayı isterse yapacaktır.
Sitemizde paylaşımların olması ve kendini bu kadar güzel ifade etmeni kendi adıma takdir ediyorum.
Ceza süren dolduğunda seni tekrar aramızda görmek dileğiyle...

Ayrıca;

"mesajın yetipde pm atsan bile neden banlandığın hakkında cewap gelmez bu konuyuda birazdan kitlerler merak etme "

gibi gerçeği yansıtmayan bir cevap yazan arkadaştan konuyla ilgili bana özel mesaj atmasını bekliyorum.
Nerede ne zaman böyle bir eksiklik hissettirilmiş veya bilerek birilerinin hakkına geçilmiş öğrenmek istiyorum?...

Üstümdeki yazıyı oku react0r un yazdığı hani Bu forumda böyle birşey olmaz yeri geldi bende ceza aldım ama hiç bir sorum karşılıksız kalmadı :goz:

Açıklamalarınız beni çok şaşırttı, Ceza süremin dolmasını bekliyorum Teşekkür ederim arkadaşlar

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri