Yeniden Kalli

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

14kiru9.jpg

Galatasaray yönetimi, yardımcılarını kovduğu Skibbe'yi istifaya zorlamak için yeni bir adım attı. Skibbe bugün İstanbul'a beklenen Feldkamp'a bağlı çalışacak..

Galatasaray yönetimi dün aldığı bir karar ile Karl Heinz Feldkamp'ı yeniden göreve getirdi. Geçen sezon bitime 6 hafta kala kulüpten ayrılan Alman hoca, geçtiğimiz ay maç izlemek ve teknik danışmanlık görevleriyle yeniden Galatasaray'a getirilmişti. Dün de Skibbe'ye bugün İstanbul'a gelmesi beklenen Feldkamp'a bağlı olarak çalışacağı bildirildi. Böylece Kalli daha aktif bir göreve geldi.

Seyrantepe'de teftiş yaptığı sırada 01.00'de, "Skibbe şu an görevinin başında" açıklamasını yapan Galatasaray Başkanı Adnan Polat gün içinde ise Skibbe'ye, Kalli'ye bağlı olarak çalışacağını tebliğ etti. Skibbe artık idman programından kuracağı 11'e kadar her konuda Feldkamp'ın talimatlarına göre hareket edecek. Yönetim daha önce yardımcı antrenörlerini kovduğu Skibbe'nin üstüne teknik sorumlu olarak Feldkamp'ı getirerek genç teknik adamı bir kez daha istifaya zorlamayı planlıyor. Ancak tazminatını almadan ayrılmak istemeyen Skibbe istifa etmeyip yönetimi güç durumda bırakıyor.

Kaynak

Çok ilginç şeyler oluyor.Bu ortam altında Skibbe değil kim olsa çalışamaz.

Körü Körüne Şu Adamı Savunmayın HaLa GeLeceği Yok AnLamıyorsunuz HaLa...

BaşarısızLığına KuLp AramayaLım, Skibbe Başarısızdır, İki Kere İki Dört, Bunun Arkasında Başka ŞeyLer ARamayaLım...

skibbe + aragones in kovuLmasın an meseLesi...

Bu kalli den kurtulamayacakk mıyız acaba madem iyi teknik direktördü de neden
ligin bitmesine altı hafta kala gönderdiniz de yerine bu tecrübesiz ancak yardımcı
antrenör kıvamında ki skibbe yi aldınız diye sormazlar mı şimdi yönetime elbette sorarlar ?? : (

Ya mustafa denizli dersiniz ya mırcea lucescu dersiniz yada kalli Allah aşkına başka antrenör
kalmadı mı acaba piyasada iki senedir hep aynı isimler etrafında dönüp dolaşıyorsunuz anlamış değilim ??

ya ben bıktım bu kalli denen adamdan yeter artık tamam zamanında güzel günler yaşatmışsın o devirler geçti disiplin diye futboycuyla düşman bir çalıştırıcı istemiyorum zaten 2 günde bir hastalanıyor bırakın adam akıllı birini getirin!!!

KaLLiyi getirerek Çok büyük iş başardıLar gerçekten :S Saçma sapan işLer peşindeLer hadi hayırLısı

Kalli Danışman Oldu!!!

Geçen sezon Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Karl Heinz-Feldkamp, sarı-kırmızılı kulüpte sezon sonuna kadar teknik danışmanlık görevine getirildi.

37979.jpg

Galatasaray Kulübü, geçen sezon sarı-kırmızılı takımı çalıştıran Alman teknik direktör Karl Heniz Feldkamp'ı teknik danışmanlığa getirdi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Galatasaray Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 sezonlarında teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise teknik danışmanlık yapan Karl Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008-27 Mayıs 2009 döneminde teknik danışman olarak görev yapacaktır'' denildi.

Feldkamp bir süredir Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakiplerini izleyerek teknik direktör Michael Skibbe'ye rapor sunuyordu.

"GALATASARAY'IN BİR GÖREVLİSİ OLARAK GELDİM''

Galatasaray Kulübü tarafından teknik danışmanlığa getirilen Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp, İstanbul'a geldi.

Eşi ile birlikte İberya Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Feldkamp'ı, Atatürk Havalimanı'nda, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın yardımcısı İbrahim Atalay karşıladı. Havalimanı çıkışında yeni görevi ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alman teknik adam, ''Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Yarından itibaren yapacağım işlere bakacağım'' dedi.

Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu ve teknik danışman olarak görev yapacağını belirten Feldkamp, sağlık durumu ile ilgili bir soru üzerine, ''Sağlıklıyım. Çok sağlıklı bir şekilde gittim, sağlıklı bir şekilde geri geldim'' diye konuştu.

''Tekrar göreve getirilmeniz nedeniyle Skibbe'nin rahatsız olacağını düşünüyor musunuz'' sorusu üzerine Feldkamp, ''Ben buraya Galatasaray'ın bir görevlisi olarak geldim'' yanıtını verdi.

Geçen sezon görevden ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın şampiyon olduğunun hatırlatılması üzerine de Feldkamp, ''Geçen sezon şampiyon olduysak, bu sezon da şampiyon olacağız'' dedi.

Transfer konusundaki bir soruya karşılık ise Feldkamp, ''Çok paramız varsa alırız'' diye esprili bir yanıt verdi.

NTVSPOR ve Ajanslar
26 Kasım 2008 Çarşamba

Skibbe ŞutLanmıştır ArkadaşLar Buna Sevinsem Mi? KaLLi'ye ÜzüLsem Mi BiLemedim :saskin

Tarih: 11-Ekim-2008
http://www.hackhell.com/3600711-post17.html

Ümit ve Koeman kovuLduğunda Ne Demiştik??

arkadaşLar kafa karıştırıcı bi oLay gibi görüLebiLir ama bi gerçek var ki: KaLLi!
ne aLaka diyeceksiniz ama önümüzdeki haftaLarda KaLLi'yi teknik danışman yada aLtyapı sorumLusu gibi kuLübün içinde free-roLLer denen görevde görebiLiriz..
bunun için teknik heyette bi kontenjan açıLdı.. yönetim birşeyLer için çaLışıyor,şimdiLik sadece izLicez..

Yönetim açıkca Skibbe ye ilk önce yardımcılarını görevden alarak daha sonra Galatasarayı
geçen yıl çalıştırmış eski antrenörünü teknik danışman olarak tekrar dan göreve getirerek git
demek tedir ama skibbe tazminatı uğrunu kalmak için elinden geleni yapıyor Galatasaray büyük
kulüptür eninde sonunda tazminatını da ödeyip görevine son verecekler diye düşünüyorum..

Geri