Yeniden Hoşgeldim =)

dayı nerelerdesın sen yaaaa hosgeldin

sen ve senin gibi arkadaşlar herzaman var olur insallar çalışmalarınızda başarılar ayrıca hoşgeldin

hosgeldın bora abı...ama hh duzeldı sen geldın benım bılgısayar coktu yaa...ne talıhsız bı ınsanım ben:(:(:(

Arkadasım öyle her yere konu açamssın kuralları oku lütfen burası yenı uyelerın yeri :D
zuahha
hoşgeldin dai ya patladık sıkıntıdan bi açılmadı ydı
bu arada hakkaten tatil sana gene zehir oldu
ah mı ettiler ne :saskin

dark sen yokken buraların tatı yoktu yaw zaten hackhell açılmadıki:saskin
neyse sen geldin artık sorun bitti birde 5 gün mü dedin:saskin desene 5 gün ii gececek ama ondan sonra ne olcak :( olsun 5 gün bari tadını çıkaralım yuppi:biggrin
bu arada cabuk gel bizi burada bekletme =)

h.q Dark sitenin düselmesine sevndm =)
dorusunu söylemek gerekirse 1 haftadır nadiren giriyorum bakıyorum kaplumbağa hızında sayfa görntülenemiyo die çıkıyorum

bida olmaması dileğiyle :D

Ya valla Allah'mı yolladı seni bize öLdüm öLdüm dirildim şu meret PC'nin başında basıyorum tuşa açılmıyor site .. Beqle beqle bu 5 günde uçuralım siteyi :durdurun

hoşgeldin tekrar üstad kafayı yiyecektim walla bi haftadır interneti unutmuştum...inşallah daim olur hackhell ailesi ve paylaşımcı arkadaşlar..allah nazardan ve kötü niyetlilerden korusun..

Hoşgeldin... Harbi Hoş Geldin :D

h.geldin bora abi basarılarının dewamını dilerim ya duzeldi site yuppi sende olmasan dal bizim halimiz ne olurdu :durdurun

Yeniden Ho$geLDin Hacu Bizi Bırakma Hacuu:melek :melek

Bırakırsan Walla :vur :eek:ha

Hoşgeldin umarım paylaşımcı bir üye olursun...
Forum kurallarını okumayı unutma =)

ya bende dıyom hayırdır bu hh nıye bole guzel calısıyo. hos geldın bora. uzun ayrılıklar olmaması dılgı ıle.

Geri