Yeni yine yeniden Hackhell.com =)

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Fazla söze gerek yok Hackhell yeni tasarımını üyelerinin beğenisine sunuyor ;) Yorumlarınızı, önerilerinizi eksik etmeyin arkadaşlar... Bir çok yenilik bu yeni tasarım ile birlikte gelmeye devam edicek...

İlk Yorum Şerefi Benim Olsun

wayyyyy ilk yorum, ilk teşekkür benden bu sefer :D

abi süper be! bende diyorum ki noluyor, nereye bağlandım böyle bu güzellik ne dedim birde baktım bizim HHman YENİ YİNE YENİDEN diyor. abi süper değişim alinize sağlık be :D

süper süper süper:D:D
içimiz açıldı yaaw:D
eline koluna sağlık...
ilk gördüğümde şaşırdım dedim ulan yanlıs siteye mi girdim ama sora...:D

yaaaa dark abi şu hızlı msj bölümünede bi el atsan yaaa:(
biraz daha gelişmiş olsa:s
böle ["b"] ["ı"]... gibi işaretler gelse alta...:(

iğrenç bii renk seçimi....Eskii renk sistemii çok oturaklı bii yapıya sahipti..belkii konsept de değişiklikler yapılabilir ama renk konusunda eski renk tonu asla değiştirilmemeli...Bizi diğer safsata görünümlü forumlarda ayıran bii özellik tii..Hatta belkide görünüm de değişmese daha iyi olabilir....

Üzgünüm dark..bunlar benim fikrim...Yanlış anlaşılmasın yanii..:(

efet görüntü olarak süper olmuş bende diyorum neden biranda yavaşladı bu site. diger arkadaşlar gibi yanlış biryere falan mı girdim diyorum. ama hakkaten güzel oldu haaa ama inşallah bu kadar yavaş olmaz ya bende bi problem var bugun yada site yavaş gibi geldi bana. neyse thanks.

ahaha dedim başqa siteyemi girdim :D ne oLuyo falan göz alışmadığı icinf değişiq geldi bir an ama

güsel olmuş tam qız forumu oLMuş :D

çok harika olmuş Ellerinize sağlık.
bende az önce açtım noluyoz yaww diyorum bişeyler olmuş ama ne diyorum:)

3 kere kapadım açtım doğru siteyemi girdim die :sigara:

son değişikliğin üzerinden bayağı geçti onada alışmak zor gelicek dioduk ama kolayca alısmıstık buna da alısırız

DayWalkerr' Alıntı:
iğrenç bii renk seçimi....Eskii renk sistemii çok oturaklı bii yapıya sahipti..belkii konsept de değişiklikler yapılabilir ama renk konusunda eski renk tonu asla değiştirilmemeli...Bizi diğer safsata görünümlü forumlarda ayıran bii özellik tii..Hatta belkide görünüm de değişmese daha iyi olabilir....

Üzgünüm dark..bunlar benim fikrim...Yanlış anlaşılmasın yanii..:(

dosum ismini tam hatırlamıyorum ama 3 gün önce fln bi foruma bakmıştım inan teması aynı bizimki gibiydi. hatta ilk anda hackhell'e bağlandım sandım. hata mesajından tut rengine hatta ana sayfa üst kısım reklamları bile aynı bizimki gibiydi.

kıyamam yaw çok güzel olmuş :)
emeği geçenlerin eline sağlık

aykutd64' Alıntı:
efet görüntü olarak süper olmuş bende diyorum neden biranda yavaşladı bu site. diger arkadaşlar gibi yanlış biryere falan mı girdim diyorum. ama hakkaten güzel oldu haaa ama inşallah bu kadar yavaş olmaz ya bende bi problem var bugun yada site yavaş gibi geldi bana. neyse thanks.

yavaslık 3200 onlıne olmasından kaynaklı suan.. insallah yakın zamanda yenı bır makına daha alıp sunucuları cogaltıcaz azcık sabır arkadaslar...

Valla Bende İlk Açıldığında Yanlış Bir Siteye Girdiğimi Zannettim. Ama Bence Çok Güzel Olmuş...Ellerinize Sağlık

Geri