YEni Yaptım Not Bekliorm

Gorgoroth

Banned
Reaction score
0
size daha yeni yayına koyduum sitemi göstermek istediim bi not verin bakalım nasıl olmus link : http://www.ozmaltas.com.tr bakın yorum bekliorm

güzel olmuş 10 üzerinden 9 haftanın şıkkısın:d
ana sayfayı tam ekrana sıgacak şekilde olsaydı daha iyi olurdu
edit: ya diyelimki başdaki animasyonda birini seçtik sigorta diyelim daha sonra eğitime bakacagız arasında geçiş varmı veya gerek varmı

e güzel olmuş :D
bırak acemiler yayınlasın sitelerini nasıl olmuş diye :D

gerçekten iyi kanka. zaten sen yapacanda kötü olurmu be dost :D

hoş bir görünümü var ve renklerini tuttum. daha iyilerini yapman dileğiyle..

site cidden güzel olmuş ellerine saglıkkk :)

dostum 10 üzerinden 10 veriyom! Çünkü herkesin Hazır PHP lerle kendine hemen site yaptığı bu devirde böyle güzel işçiliğe sahip olan bi siten var! Pre-Loader ve animasyon çok hoş olmuş, anasayfa tasarımı da iyi!! 10/10!!

ehueh site güzel olmuş. Fakat bu template bana tanıdık geldi. :) Ama güzel uyarlamışsın...

bide sitenin adresini görünce aklıma malaklar.com.tr geldi ehuehue. belki duyan vardır aranızda....!Muhteşem yönetim kadrosu :D

Site çok güzel olmuş.Animasyon falan baya iyi güzel.ÇEkici renkleride war.Eline sağlık.

dostum gayet güzel olmuş eline sağlık

kankaa ben siteyi goremiyom gözler iyice gitti galiba

sypjım :D

spysense' Alıntı:
kankaa ben siteyi goremiyom gözler iyice gitti galiba
kanka firefox ve opera ile acılmıor yaw sadece internet explorer kullan bak o zmn görürsün

bu arada biyerden tanıdık dedi eet cok az olmak sartı ile bazı hazırlardan yararladım 3 ay ugrastım ben bunun için paramıda aldım tabiki:D hem bişii itiraf ediim ben flashı tam olarak bu siteyi yaparken cözdüm yani flash ilk tasarımım anlayacağın kendimi 3 ay cok kastım sonrada bu ortaya cıktı yenilerini yapmaya basladım işler gelmeye basladı :D yenilerinide koyarım :D

yeni baktım valla pravo ayakta alkışlıyorum kanka o animasyonlar falan gerçekten güzel valla sana altın örmcek vercekler bu gidişle haberin olsun...

Geri